promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Trokán Nóra leállította a The Voice műsorát, elképesztő dolog történt a színpadon
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas dráma a The Voice műsorában: Trokán Nóra saját testvére is jelentkezett a tehetségkutatóba. 

Az idei évben a The Voice indult el a RTL-en az X-Faktor helyett, melyben már jó néhány tehetség megmutatta magát. A jelentkezők pedig négy coach közül választhatnak: Miklósa Erikához, Trokán Nórához, Curtsihez és Manuelhez kerülhetnek. 

A következő adásban azonban hatalmas dráma alakul ki a stúdióban, amikor egy fiatal lány a Hoolingans Legyen valami című dalát énekelte a színpadon. Az előzetesben úgy tűnik, hogy Erikának és Curtisnak is tetszik, amit hallanak, ám amikor Trokán Nóra megfordul a székével, mindenkit leállít. 

Állj! Álljatok meg! Ő a húgom 

- jelentette ki Nóra, majd egyszerre megfagyott a levegő és a mentorok teljesen elképedve álltak a helyzet előtt. 

Papadimitriu Athinának három lánya született Trokán Pétertől: két idősebb lánya, Trokán Anna és Trokán Nóra. Később pedig egy harmadik gyereket is vállalt, Rékát, aki később megváltoztatta a nevét Elektrára. Anna és Nóra mindketten szüleik nyomdokaiba léptek és színészek lettek, Elektra pedig nemrég rendezőaszisztensként végzett. 

Nagyon nehéz, hogy van két ilyen testvérem és emiatt nekem még hatszor jobban kell teljesítenem, mint bárki másnak. A legnagyobb nehézség az életemben az, hogy én ezt a mondatot már ezerszer megkaptam

- fakadt ki a fiatal lány a The Voice műsorában.

A fiatal lánynak azonban nem ez az első tehetségkutója, ahova jelentkezik, korábban szerencsét próbált a Sztárban Sztár leszek! műsorában is. Sőt, a Hal a tortán adásában is lehetett hallani, amikor édesanyjának, Papadimitriu Athinának segített a konyhában. Akkor megosztotta a vendégeket a produkciója. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás