promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Curtis megkérte a barátnője kezét? Abszurd dolog történt a The Voice harmadik válogatóján
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Curtis egy igazán érdekes kijelentést tett a The Voice műsorában, ami lehet csak kevesen csíptek el.

Az RTL ugyebár úgy döntött, hogy az X-Faktort pihenőre küldi egy kicsit, így vérfrissítésként megérkezett a The Voice, ami a Sztárban sztár leszek egyik nagy kihívója. A mentorok között továbbra is Miklósa Erika, Trokán Nóri, Curtis, valamint Manuel döntenek az énekesek sorsáról.

Ugyebár a The Voice forgatókönyvét már sokan ismerhetik. A válogatók során a coachok úgy választják ki a meghatározott számú versenyzőiket, hogy az első megmérettetésen nem látják, csak hallják őket, hiszen háttal ülnek a színpadnak, így csupán a fülükre és a megérzésükre tudnak hagyatkozni.

Az RTL műsorában a versenyzőknek elég lesz egyetlen coachot meggyőzniük ahhoz, hogy továbbjussanak, ugyanis, ha az egyikük megfordul a versenyző felé, azzal automatikusan tovább is juttatta a csapatába. Bizony, volt már ilyenre is példa. Abban az esetben, ha többen megfordulnak, a versenyző választhat, kinek a csapatába szeretne kerülni.

A The Voice harmadik válogatóján akadt egy versenyző, aki nagyon szimpatikus volt a nézőknek. Loghin Anett célja főleg az volt, hogy megszerettesse a fiatalokkal a népi hagyományokat. A 17 éves lány Erdélyből, Kököllődombóról érkezett a The Voice stúdiójába.

A coachoknak tetszett Loghin Anett dalválasztása és népviselete, de úgy érezték, produkciója most nem volt elég a továbbjutáshoz. Curtis szerint a lány előadásának nagyon bizonytalan volt az eleje, de aztán új erőre kapott, de ettől még ő sem nyomta meg a gombot. Aztán a rapper érdekes kijelentést tett.

Curtis: – Nem ismertem ezt a dalt, de nekem nagyon tetszik. Azonnal eszembe jutott, hogy kell csinálnom egy lagzit a párommal.
Trokán Nóra: – Ő is tudja?
Manuel: Ez volt a lánykérés most!

Aztán Curtis rögtön rávágta, hogy nem, ennek még nem most van itt az ideje.

Loghin Anett produkciója után Curtis elárulta, az ő családjukban nagyon fontosak a magyar hagyományok, ezért nem akar modern ceremóniát. Hasonló lagzira vágyik, mint Miklósa Erikáé volt, aki tartott egy kis ízelítőt a coachoknak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás