promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence óriási új házáról került ki videó a netre, így néz ki belülről
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Imádni fogod ezt a videót, amelyben rengeteg hasznos dologról is szó esik.

Csobot Adél és Istenes Bence nem kis dologba vágta a fejszéjét, és bepillantást engednek a közönségnek a YouTube-on a házfelújítási projektjükbe, ami parádésan izgalmas. A ház amúgy a Balaton környékén található. Korábban amúgy Tóth Gabi és Krausz Gábor is sok felvételet közölt az ő új otthonuk felújítási munkálataival kapcsolatban.

Az utóbbi időben nagyon felpörögte ka felújítások, és bizony sokkal jobban keresnek rájuk a közösségi terekben is, így a YouTube-on és a Facebook-on is. Az utóbbi esetében számos, felújítással kapcsolatos csoport is létezik, ahol bizony bármilyen problémánkra nagyon gyorsan választ kaphatunk. Persze lehet, hogy épp nem olyan választ, amire vártunk, vagy éppen nem olyan hangnemben, dehát ez is igazából a közösségi média sajátossága. Rengeteg sztár és celeb is mostanában megosztja a videóit, amelyek akkor készülnek, ha éppen házfelújítás van vagy valami nagyon izgalmas a házon belül.

Csobot Adél és Istenes Bence közös házának felújítása már javában tart, a felvételeken pedig mindent láthatunk is, még a belső tereket is megmutatják nekünk, sőt, megtörténik a felvételeken az első közös tánc is az új ház falai között. Persze mindenről a maguk nagyon is szórakoztató módján számolnak be, így akinek van egy közel negyedórás kis időszaka, és nagyon érdekli az, hogy milyen feladatok várnak a sztárpárra a felújítással kapcsolatban, és kicsit leskelődnének is, hogy állnak jelenleg a projekttel, azok a felújítási projekt vlogján meg is nézhetik azt.

Adél és Bence amúgy nyár végére tervezi a költözést, a közönség pedig szurkol nekik, hogy sikerüljön addigra elkészülnie az álomotthonnak, amely az eddigi felvételek és a közlések alapján tényleg szenzációs lesz majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás