promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elcsalták a Sztárbox legizgalmasabb meccsét? Kovács Kokó István elmondta az igazságot
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Felmerült a csalás a Sztárbox egyik mérkőzése miatt.

Csalás gyanúja merült fel a nézők között az RTL Sztárbox című műsorának egyik mérkőzése miatt, amit Dobos Evelin és Sáfrány Emese vívott egymással. A két hölgy elképesztő munkát fektetett bele abba, hogy vasárnap este a ringbe lépve helyt tudjanak állni.

Mind a légtornász, mind a színésznő kiváló teljesítményt nyújtott a mérkőzés alatt, de végül a pontozó bírók Dobos Evelint hozták ki győztesnek.

A nézőknek feltűnt azonban, hogy Evelin nem ugyanolyan fejvédőt viselt, mint Emese - a színésznőjén ugyanis volt szemvédő is. Emiatt azt feltételezik, hogy csalás történhetett, és így Emesének esélye sem lett volna megnyerni a meccset.


A csalásról diskurálók kommentjeit valószínűleg az RTL is észrevette, ezért gyorsan készítettek egy interjút Kovács Kokó Istvánnal, aki szakmai szemmel elmondta, hogy miért nem jelent előnyt, ha valaki szemvédőt is visel a mérkőzés alatt.

„A fejvédő semmiféle extra előnyt nem hordoz, olyat nem tud, hogy megnyerje a mérkőzést, olyat sem tud, hogy többet üssön, mint a másik. Ha valaki elveszti a mérkőzést, kereshet valamilyen kifogást, de ez gyenge kifogás, inkább csak azt eredményezi, hogy azt gondolja róla az ember: rossz vesztes. Ezt a mérkőzést Dobos Evelin azzal nyerte meg, hogy többet ütött és talált”

A Sztárbox szakmai supervisora maga is felpróbált már hasonló fejvédőt, és nagyon zavarta őt a látásban, mert bár egy átlátszó dologról van szó, azért mégis valamennyire korlátozza a tisztán látást. Az ellenfelet viszont nem akadályozza abban, hogy eltalálja az illető fejét, tehát Sáfrány Emese ugyanúgy legyőzhette volna Evelint.

A fiatal színésznő szemét egyébként nemrég műtötték meg, ezért kért magának ilyen plexi szemvédőt, amit egyáltalán nem tiltanak a szabályok. Sáfrány Emese viszont nem igényelt ilyen védőt.

Kovács Kokó István szerint csak akkor lehet előnyhöz jutni magával a felszereléssel, ha a bokszkesztyű mérete, minősége nem egyezik az ellenfeleken. A fejvédő viszont nem tartozik ezek közé a felszerelések közé,

tehát Dobos Evelin egyenlő esélyek mellett, tiszta küzdelemben győzte le Sáfrány Emesét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás