promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb háborúba keveredett Rácz Jenő, élő adásban vágtak oda neki a Sztárbox döntője előtt
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igen izgalmasnak ígérkezik Rácz Jenő és Molnár Áron közelgő összecsapása.

Közeleg a Sztárbox döntője, amit nagyon sokan izgatottan várunk, hiszen a műsor már az elmúlt hetekben is nem kevés fodulatot tartogatott. Gondoljunk csak Rácz Jenő és Istenes Bence botrányos összecsapására, ami inkább szólt az egymásnak beszólógatásáról, mint a valódi férfias küzdelemről.

A most vasárnapi döntőben három mérkőzést rendeznek majd. A női döntőben Berki Mazsi és Dobos Evelin csap majd össze, férfi nehézsúlyban Árpa Attila és Brasch Bence mérkőzését láthatják majd a nézők, a férfi középsúly kategórájában pedig Rácz Jenő és Molnár Áron küzd majd meg egymással. Az utolsó párosítás pedig extrán érdekesnek ígérkezik.

Nemrégiben például nagy port kavart, hogy Molnár Áron baltafejűnek nevezte a sztárséfet, arra utalva hogy ez miatt tuti bírni fogja majd az ütéseket. A színész-aktivista pedig ma az RTL Reggeli vendégeként bővebben is mesélt arról, hogyan készül a közelgő összecsapásra.

Áron eddig két meccsen van túl, ám sem a Frohner Fecó, sem a Józan László elleni meccsén nem ment végig mind a négy menet. Legutóbb például Józan Laci edzője már az első menetben bedobta a törölközőt, így nem nagyon kellett megizzadnia a színésznek.

A beszélgetés során azonban Áron bevallotta, hogy a Józan Laci elleni mérkőzésén egy picit visszafogta magát, hiszen a jóbarátjáról volt szó, Rácz Jenő ellen azonban esze ágában sincs ilyet tenni.

Áron kifejtette, hog Rácz Jenő ellen az eddigieknél hosszabb mérkőzésre számít, ám ő ettől sem fog megriadni, hiszen mint mondta, nem most fog először négyszer két percet bokszolni az életében. A sztárséfről azonban meglehetős elismeréssel beszélt. Szerinte nagyon tiszteletre méltó, amit elért az életben, és nagyon jó edzője van.

Kemény meccset fogunk vívni, de én győzni megyek 

- hangsúlyozta A mi ksi falunk egykori sztárja.

Az Istenes Bence és Rácz Jenő elleni igen balhésra sikerült üzengetésekről azt mondta, a Sztárbox megmutatta, hogy ezek mindig a visszájára sültek el, ő pedig teljesen mással készül az ellenfeleinek.

Láthattuk, hogy az üzengetések ebben a műsorban mindig a visszájára sültek el, mondhatni visszanyalt a fagyi. Én mindig kihívásokkal készültem az ellenfeleimnek és Jenőnek is fogok ma egy kihívást dedikálni 

- mondta titokzatosan Áron.

A Rácz Jenőnek intézett kihívásra mindenesetre mi is kíváncsiak vagyunk csak úgy mint a hétvégi brutálisnak ígérkező összecsapásra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás