promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pénzkidobás élőben a Sztárbox, nagy nulla az egész - egy dühös néző beszámolója
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy helyszíni néző elmesélte, miért volt nézhetetlen és unalmas élőben a Sztárbox.

A Sztárbox gyakorlatilag az egyetlen műsora idén az RTL-nek, ami nézettséget hozott. Persze most verik a mellüket a nézettségi adatokra, hiszen az év végefelé végre elő tudtak rukkolni valamivel, amibe megérte olyan sok pénzt fektetni, de előtte bukást bukásra halmoztak; ezek közül is a legnagyobb anyagi kudarcot a The Voice okozta.

A Sztárbox visszatérését nemcsak az RTL, de a nézők is nagyon várták, és a legtöbben azonnal elkezdtek kapkodni a jegyekért, hogy élőben is ott lehessenek az arénában, és szurkolhassanak kedvenc hírességüknek. A jegyek már jó előre elfogytak az elődöntőkre és a döntőre is, viszont egyre több panaszt hallani azoktól, akik csalódottan hagyták el a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontot, mert nem azt kapták, amit vártak ennyi pénzért.

Ugyebár a Sztárboxra nem volt olcsó a belépőjegy, 20 ezer forintot kellett egy főre kifizetnie annak, aki a helyszínen akart szurkolni; mégis sokan vannak, akik utólag pénzkidobásnak tartják az egészet, és inkább maradtak volna a televíziós közvetítésnél, mert talán úgy többet láttak volna nemcsak a mérkőzésekből, hanem az indokolatlanul hosszúra nyújtott műsoridő töltelékrészeiből (beszélgetések, felvezető videók, háttérinterjúk) is.

A Promotions-nek küldött részletes beszámolót az egyik néző, aki az édesanyjának vette ajándékba a jegyeket, de sajnos nekik sem volt olyan élmény élőben nézni a Sztárbox-ot, mint várták.

„Igazából anyukámnak lett véve a jegy szülinapjára, meg akkor nyilván mi is elmentünk vele az eseményre, mondván milyen klassz lesz a TV-ben látottakhoz képest. Mondjuk azzal, hogy nem volt helyjegy, azzal még csak csak megbarátkozik az ember, mert mindent láttunk így is, de az hogy 1 darab (vagy lehet 2 darab) nagy kivetítő volt és gyakorlatilag, aki a sor szélére került, az maximum a 20 méterre lévő fali TV-ken "láthatta" (kb. 138 cm a TV-méret), amikor meccs előtt bemennek interjúzni a versenyzőkkel. Mondjuk az sem másodlagos, hogy amikor interjúk voltak a celebekkel, abból konkrétan semmit nem lehetett hallani. Nem hiszem el, hogy egy hangtechnikusnak, vagy egy ott dolgozó staff-nak se tünt fel vagy jutott eszébe szólni, hogy nulla a hang! Ha már fizetünk valamiért, azért elvárható lenne, hogy valamit kapjon is az ember.

A másik meg a szünetek, ami kb. 10 perc volt max., tehát például édesanyámnak, aki 69 éves, esélye sem lett volna eljutni a mosdóba. És azért ahhoz hosszú volt a műsor. Az, hogy a két oldali lelátóról 1-1 ajtón lehetett kimenni, ami duplaajtó, de hát ilyen embermennyiségnél az is macera. Mondjuk, hogy nem nagyon szeretnék ezután ilyesmiben részt venni, főleg úgy hogy még fizetnem is kell érte!

Aki TV-ben nézte, az legalább nem maradt le semmiről. Mi, akik ott voltunk, hát ezt nem mondhatjuk el.... Meg van a tapsmester vagy hogy nevezik ezt TV-s berkekben, mondta hogy csináljunk hangulatot, figyeljünk rá, amikor mutogat, hogy mit kell meg meddig tapsolni. De ha nincs szórakoztatás, akkor a hangulatot sem lehet a tetőfokára vinni!? Ja meg persze ő sem látszódott, mert velünk volt egyvonalban kb. 10-15 méterre, a szemben lévőt meg a fények miatt nem látta az ember”

Hallottunk olyanokat, hogy a második elődöntőben a közönség fújolt és befütyült Molnár Áron és Józan László, illetve Dobos Evelin és Nyári Dia mérkőzése után is. Erről is megkérdeztük a beszámolót küldő nézőt, hogy ő mit tapasztalt ebből a helyszínen, illetve hogy milyenek voltak maguk a mérkőzések.

„A meccsek jók voltak, azokkal semmi gond nem volt szerintem. Azért fújoltak Molnár vs. Józannál, mert baromi gyorsan vége lett! Sokaknak ez volt a gondjuk. Mert sokan őértük jöttek el. A Nyári vs. Dobos meccsen hát ott nem emlékszem fújolásra, maximum a bírák pontozására fújoltak. Teszem hozzá, hogy az jobbat szólt mint a Molnár vs. Józan! Mondjuk a Molnár vs. Józannál valószínű, hogy azért is dobták be a törülközőt, mert nem akarták sokkolni a nézőket a TV előtt, meg az arénában sem a múltkori Kabát Peti kiütése és percekig fekvése miatt”

Alább vissza tudjátok nézni a Árpa Attila és Pintér Tenya meccsét, ami véleményünk szerint az idei Sztárbox legjobb, egyben legtisztességesebb mérkőzése volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás