promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lelepleződött a 2024-es Sztárbox első versenyzője? Megosztó híresség, már keményen készül az első meccsére
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Még véget sem ért az idei Sztárbox, de a 2024-es évad első lehetséges versenyzője már reklámozza magát.

Miután 18 évvel később visszatért az RTL-re a Sztárbox, nagyon sok híresség felbuzdult a mérkőzések láttán, és néhányan már belegondoltak abba, milyen lenne, ha ők lennének ott a ringben. Egyesek már csak az RTL telefonhívására várnak, és rögtön igent is mondanának a felkérésre, hogy szerepeljenek a műsor 2024-es évadjában.

A Reggeli egyik közelmúltbeli adásában Peller Mariann is célozgatott rá, hogy szívesen bunyózna a szorítóban, de most elkezdte reklámozni magát az ország egyik legmegosztóbb híressége, aki nemcsak a kemény edzésekbe vágott bele, de azt is elárulta, milyen dalra vonulna be a mérkőzései előtt.

Zámbó Krisztián igencsak belelendült az edzésekbe, miután látta, milyen jó buli a Sztárbox. Nem is olyan régen posztolt is a közösségi oldalára egy videót, amiben fekvőtámaszokat nyom.

„RTL Sztárbox, én készen állok! Csibész élet? Jövőre várom!”

- írta hozzá az énekes.

Krisztián azt is elárulta, hogy milyen zenére vonulna be, ha tényleg bekerülne a Sztárbox 2024-es mezőnyébe. Bár a csatorna még nem közölte, hogy jövőre is lenne új évad a műsorból, de olyan kiemelkedő nézettséggel fut most is a produkció, hogy valószínűleg az X-Faktor mellett ez lesz a jövő őszi szezon másik nagy zászlóshajója.

Zámbó Krisztián pedig nem bízza a véletlenre, addig is kemény edzéseket folytat, és már kinézte magának édesapja, Zámbó Jimmy Még nem veszíthetek című dalának rockos feldolgozását, amire a ringbe szeretne lépni. A Jimmy-dal új verzióját a Leander Kills készítette, és igencsak elnyerte Krisztián tetszését.

„Na így kell feldolgozni egy Jimmy-dalt. Respekt Leander Kills! Jaaa és a következő évadban csak én vonulhatok erre a dalra a Sztárboxban! Szóval le van tiltva”

- jelentette ki Zámbó Krisztián.

A Leander Kills feldolgozása egyébként néhány napja jött ki, és tényleg ütős lett. Alább meg is tudjátok hallgatni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás