promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kíméletlen stílusban esett neki műsorvezetőtársának Nádai Anikó, élő adásban rohanta le Peller Mariannt
Borítókép:  RTL/Reggeli
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A két hölgy nem kímélte egymást.

Az RTL Klub reggeli műsora, a beszédes című Reggeli televízió-nézők sokaságának kedvenc napindító műsora. Legutóbbi adásában a gyönyörű szőke műsorvezető, Peller Mariann vendége a mohácsi születésű, egykori Való világ-szereplő Nádai Anikó volt. Anikó Mariann kollégájának is tekinthető, hiszen a realityben való szereplése után Anikó is számtalan műsort vezetett, többek között saját nevével fémjelzett showműsora is volt az RTL képernyőjén.

A két hölgy a mostanában óriási sikerrel futó, botrányoktól sem mentes Sztárbox című műsort történéseit beszélte ki, és elmélkedtek kicsit a sportágról, amikor Anikó nem éppen úri szalonok modorát eszünkbe juttató módon szólt vissza Mariann egy felvetésére.

Eddig nem feltétlenül volt közismert információ, de a reggeli adásból kiderült, hogy bizony az ökölvívás Peller Mariann számára sem ismertlen tevékenység: ő maga is űzi ezt a sportot, méghozzá az idén nyár eleje óta. Mariann saját bevallása szerint imádja a bokszot, ám mégsem szívesen szerepelne egy Sztárboxhoz hasonló ökölvívó-gálaműsorban, és meglepő magyarázattal okolta ezen kijelentését.

Szerinte ugyanis ő annyival nagyobb és szélesebb az összes többi női versenyzőnél, hogy egyszerűen nem lenne kivel megmérkőznie a ringben.

Anikót megdöbbentette a válasz, és a szókimondásáról is ismert egykori Való Világ-üdvöske (akit mostanában az RTL formabontó, holland formátumra épülő krimi-realityjében, az Árulókban láthatunk a képernyőn) meglehetősen nyersen reflektált Mariann gondolatmenetére: szavai szerint Mariannak önképzavara van, méghozzá nem is kicsit, és szerinte Mariann kifejezetten csontos, akin "elférne pár kiló", és szerinte csak azért tűnik Mariann nagynak, mert magas.

Mariann elegánsan kezelte a szituációt, nem haragudott meg Anikóra, nem kerekedett bokszmérkőzés a dologból. Mi továbbra is nagyon szurkolunk Anikónak az Árulókban, és reméljük, hogy a jövőben is minél több ehhez hasonló képpel örvendeztet meg minket:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás