promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Gigi ledobta a bugyiját, pajzán fotókon mutatta meg szenzációs idomait
Borítókép:  YouTube.com/TV2Magyarország (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékeztek még Young G húgára a VV4-ből?

Egy ország ismerhette meg Ráczi Ildikót, azaz VV Gigit a Való Világ 4. szériájában 2010-ben. A valóságshow-szereplő villaléte meglehetősen tartalmasra sikeredett, több ízben hancúroztak Jerzyvel, egy másik lakóval, azóta azonban nem sokat hallani róla. Gigi három éve anyuka, négy éve pedig feleség, és a Kristna-tudat szellemiségében élik visszafogott életüket párjával és közös kislányukkal, Pankával. 

Gigi a Való Világ után táncolt és modelkedett is, illetve ebben az időszakban lett a jóga szerelmese. Saját jógastúdiót üzemeltet jelenleg, tehát a villa utáni léte meglehetősen ellentétes képet mutat azzal, ahogy az RTL Klub képernyőjén megismerhettük őt.

„Beiratkoztam a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolára, és minden mást háttérbe helyeztem. Aztán egyre többen kezdtek hozzám járni, és megalapítottam a saját stúdióm, ahol remek oktatók várják a résztvevőket, akár az ovisokat”

- idézte az NLC Gigit. 

2011-ben, miután kikerült a villából, úgy döntött, hogy beadja a derekát és levetkőzik a Playboy magazinnak. A fotókat Kasza Tibi készítette, és meglehetősen erotikusra sikeredtek. A képek kidomborítják gömbölyű fenekét és dús kebleit is, érdemes a nosztalgiázás kedvéért megtekinteni őket, azonban szigorúan csak abban az esetben, ha elmúltál már 18 éves. 

A képekért kattints ide.

Pár éve arról is mesélt a 24.hu-nak Gigi, hogy küzdenek a cölibátussal a párjával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás