promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
VV Lissza olyanokat villantott a zuhanyzóban, hogy még mi is félünk megmutatni
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

VV Lissza nagyon lecsapna VV Sajtira, de utóbbi még nem fogja beadni a derekát.

A Való Világ 11 nem rég indult el, de ismét annyi a történés, hogy a nézők alig győzik kapkodni a fejüket. Bátran kijelenthetjük, hogy az RTL úgy válogatta össze a villalakókat, hogy mindig legyenek izgalmak. Vannak érdekes figurák, akikkel ha le kellene ülni beszélgetni, valószínűleg a hajunkat tépnénk, de az teljes más, ha a hülyeségeiket kell bámulni.

A nézők egyre jobban kedvelik VV Barnát is, aki a Való Világ 11 ügyeletes dzsigolója lett. Most a rajongók azon röhögnek, hogy a villafiú elkezdte követelni, hogy küldjék be hozzá Schumacher Vandát, akit megpróbálna levenni a lábáról.

 [[cikk1]]

VV Lamin után hamarosan még egy ember búcsúzik, mivel VV Melina és VV Henrik párbajozni fognak egymással.  Ők még nem sokat tudtak megmutatni magukból, és kicsit VV Lissza is ebben a cipőben jár, bár a 21 éves lány igyekszik egyre jobban feltalálni magát.

Az egyik buli alkalmával például VV Lissza megkörnyékezte VV Sajtit. Utóbbinak jelenleg van párkapcsolata, és megígérte, hogy hűséges lesz, ha belevág a VV11-be. Aki nézte az előző évadokat, az tudja nagyon jól, hogy ez nem könnyű dolog. A lényeg, hogy a bezártság egy idő után az ember agyára tud menni, és elkezd keresni egy kis intimitást.

VV Sajti nem tagadja, hogy iszonyatosan kívánja VV Lisszát, és ez valószínűleg még jobban előtörne belőle, hogy ha megnézné, hogy a lány mit művelt a zuhanyzóban. A lányról VV Ákos készített iszonyatosan bevállalós és forró képeket a fürdőben.

Lehet VV Lissza szívesen bevállalná a modellkedést, ha kiesne a játékból? Ettől még messze vagyunk, de az adottságai megvannak.

Akinek nem volt elég ennyi villantás, annak mutatunk még néhány igazán merész jelenetet a múltkori buliból, ahol nagyon ment a dörgölőzés is. Valahogy így néz ki egy téli Balaton Sound!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás