promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Peller Mariann fenekéhez és melleihez nem kell kommentár, érthető, mivel őrjíti meg a férfiakat
Borítókép:  RTL (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szőke műsorvezető magánélete éppen válságban van.

Peller Mariann a visszafogott magyar sztárok közé tartozik, aki általában csendben és rendben végzi a munkáját, mindenféle feltűnősködés nélkül. A közelmúltban mégis földrengés következett be a magánéletében, amiről a közvélemény egy ügyesen elkapott lesifotó révén értesülhetett először.

A szőke tévés celebet idén áprilisban látták félreérthető helyzetben a magyar Jason Momoának nevezett Megyeri Balázzsal. Budapest egyik legismertebb szórakozóhelyéről, az A38-ról távozva búcsúzkodtak feltűnő puszikkal, ám akkor az érintettek még hevesen tagadtak mindenféle híresztelést.

A nyári nyugalom után az RTL műsorvezetője október legvégén váratlanul bejelentette, hogy 10 év után elválik férjétől, a szintén tévés Juni Györgytől. A két gyermeket nevelő pár nem szerette volna bővebben kommentálni a történteket.

Igyekezett úriember maradni a tavasszal „meggyanúsított” Megyeri Balázs is, ám a Borsnak mégis sikerült kicsikarnia belőle egy szinte beismeréssel felérő választ. A színész, kaszkadőr és természetvédelmi aktivista így nyilatkozott:

„Diplomatikusan azt mondanám, amit az amerikai politikusok: sem cáfolni, sem megerősíteni nem tudom. Mariann arra kért minket, tartsuk tiszteletben, hogy nehéz időszakon megy keresztül, ezért mást nem szeretnék mondani. Ha ő később mégis beszélne erről, akkor ez változhat.”

A szőke tévés műsorvezető a válás bejelentése óta hallgat a magánéletéről a közösségi médiában. Szerencsére azért a fotói között továbbra is lehet bogarászni, és bár ezek alapján egy szolid, visszafogott nő képe rajzolódik elénk, Mariann néha azért a zabolátlanabb énjét is megmutatja követőinek.

Az egyik Facebook-fotóján például egy tükörben mutatja meg nekünk a hibátlan formájú popsiját, mégpedig egy olyan rózsaszín nadrágban, amely már passzosabb nem is lehetne.

„Szexi ott minden”

– jegyezte meg találóan az egyik férfi hozzászóló. És annak sem kell sokat kutakodnia, aki még alulöltözöttebben szeretné látni a csinos szőkeséget. Mariann például két éve, nem sokkal a júliusi születésnapja előtt lepett meg mindenkit egy olyan fotóval, amelyen a rózsaszín bikinifelső tökéletesen kiadja a mellei domborulatait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás