promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Azonnal lekerül az RTL sikerműsora, a csatorna Nádai Anikót is leváltja
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eddig még sosem látott új formátumú műsor jöhet a helyére

A ma esti utolsó adással véget ér az RTL nagy sikerrel futó társkereső-realityje, a Házasodna a gazda. A műsor alapja az, hogy egy gazda vagy gazdálkodó életet élő férfi vagy  nő kiválaszt egy csoport ellenkező nemű közül egyet, akivel aztán közös életet kezdenek. A műsor célja a romantika és a vidéki élet népszerűsítése, miközben az események izgalmas és humoros fordulatokat tartogatnak a nézőknek.

A résztvevőknek különféle kihívásokkal kell szembenézniük, hogy megmutassák, mennyire alkalmasak az életre a falusi környezetben. Ezek lehetnek gyakorlati feladatok, romantikus randevúk vagy akár humoros játékok is. A gazda a végén dönti el, hogy melyik nővel szeretne további kapcsolatot kialakítani, és akivel esetlegesen házasságot is köthet. A műsor a nézőket izgalmasan és szórakoztatóan vezeti végig a szereplők különféle kalandjain, miközben bemutatja a vidéki élet szépségeit és nehézségeit is.

A műsor legutóbbi adása meglehetősen botrányosra sikeredett: József gazda főműsoridőben beszélt a 21. században már nem túlságosan szalonképesnek számító módon az egyik arajelölttel - az eseten a műsor műsorvezetőnője, Nádai Anikó is ledöbbent.

Hétfőtől az adott sávban a nézők vélhetően Árpa Attila új műsorát, az Árulók címűt láthatják a képernyőn a televízió-nézők.

A holland formátum alapján készülő adás érdekes koncepcióra épül: egy kastélyban rendezett krimi-reality hírességek főszereplésével, akiknek célja egymást átvágva elhitetni magukról, hogy ártatlanok.

A műsor már a világ több országában is nagy sikerrel futott, és az itthoni verzióra is nagyon színes szereplőgárdát castingoltak: többek között világbajnok öttusázó, üzletember, színész és zenész is van a szereplők között, a csatorna vezetői nagyon bizakodóak a műsor sikerét illetően.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás