promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Görög Zita egy szál semmiben lőtt magáról képet a hálószobájában, az Árulók sztárjátékosa talán még sosem okozott ennyire forró perceket
Borítókép:  Youtube - Telexponthu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Így néz ki a bombázó modell hálószobája, de Görög Zita fedetlen felsőteste mellett lehet arra nem tudsz majd figyelni.

Bár a tündérmesék nem véletlenül mesék, néha az élet is hozhat Disney-fabulába kívánkozó történeteket. Görög Zita modell, színésznő története nagyon hasonló ehhez.
Zita egy Heves megyei bányászvárosban, Nagybátonyban látta meg a napvilágot, édesapja is a helyi bányában dolgozott. Már gimnáziumi évei alatt felfigyeltek nem mindennapi szépségére, ekkor kezdte fotómodell karrierjét.
Nagyon úgy tűnhetett, hogy az Úr Zitát fotómodellnek rajzolta, ugyanis viszonylag hamar a nemzetközi karrier is megtalálta őt, ifjú 20-as éveiben 24 országban modellkedett, hosszabb időt töltött többek között Franciaországban, Olaszországban, és az Egyesült Államokban is.
Amerika a mai napig a filmgyártás fellegvára, a modell és a színésznő pedig azért rokonítható szakmák: Zitát filmes ügynökök is felfedezték, több amerikai produkció fényét is emelte szereplésével.
Hazajőve az országos ismertséget az első nagy énekes tehetségkutató, a TV2 Megasztár című produkciója hozta el neki, aminek Till Attila oldalán ő volt a műsorvezetője.
Instagram oldalán most közzétett fényképéről nekünk nem Hollywood, hanem inkább valamilyen művészfilm jut eszünkbe: Zita annyira csábosan néz a szemünkbe, hogy rögtön eszünkbe jutottak Csokonai Vitéz Mihály sorai:

Szemeid szép ragyogása
Eleven hajnali tûz,
Ajakid harmatozása
Sok ezer gondot elûz.

Zita a kép mellé gondolatait is megosztotta velünk, amelyből egy mélyen érző, művészi lélekkel megáldott hölgy képe bontakozik ki belőlünk. A Vénusz uralta Mérleg jegyében született (szeptember 27) Zitának úgy tűnik, magasfokú esztétikai érzéket adott a sors, festményeiről és verseiről is beszél a posztban.
A televíziónézők mostanában a Hollandiából importált formátumra épülő Árulókban láthatták Zitát, aki viszont úgy tűnik, túlságosan érzékeny lelkű volt a műsorhoz és feladta azt: Zitának árulónak kellett volna lennie, de megtört a feladat súlya alatt, és sírva távozott a műsorból. MI innen üzenjünk neki, hogy ne búsuljon, ha vigasztalódna, csak írjon egy levelet nekünk, és küldjük a felmentő sereget, hogy megélhessük a már idézett nagy költőnk által megírt helyzetet:

Most jázminos lugasban,
E nyári hűvös estvén,
Lillámmal űlök együtt:
Lillám velem danolgat
És csókolódva tréfál,
Míg barna szép hajával
Zefir susogva játszik.

A csinos, impozáns fotót ide kattintva tudjátok megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás