promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmas hiba csúszott a Sztárbox műsorába: a TV2-nél mindenki röhög a kapitális baki miatt
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az elő adásokban sokszor becsúsznak bakik, így volt ez vasárnap a Sztárbox műsorában is. 

Vasárnap este ismét megrendezésre került a Sztárbox, amelyet most is élőben közvetítették a nézőknek az RTL-en. A műsor kapcsán az utóbbi egy hétben mindig történt valami, Istenes Bence és Rácz Jenő mérkőzése után. A tévés műsorvezető annyira megsértődött a harc után, hogy nem akart kezet fogni Jenővel, majd mindezt azzal magyarázta, hogy undorító szavakat mondott rá Jenő a szorítóban. Végül megbeszélték a dolgot, Bence pedig egy közös fotót is posztolt kettőjükről. 

Előző este az első mérkőzés Józan Lászlóé és Molnár Ároné volt. A menet igencsak gyors volt, Lacira már pár másodperc elteltével számolni kellett, úgy eltalálta barátja egy bal csapottal. Ekkor azonban máson is megdöbbenhettek a tévénézők, ugyanis az egyik kommentátor elrontotta Józan László nevét. Élő adásban fennáll a hibázás lehetősége, épp ezért ront sokszor Csobot Adél is a műsorban. 

Szinte összeráncolhatták a homlokukat a magyarok, Istenes Bence édesapja, Istenes László neve hangzott el, aki már évek óta a TV2 egyik meghatározó arca, semmi köze nincs az RTL-hez. 

Az volt az érzésem, hogy megérkezett a szegény fiú. Molnár Áron olyan szerényen jött be, semmi csillogás, koncentrált volt. Istenes László, bocsánat Józan László pedig egy kerékpárral érkezett

- mondta a Sztárbox kommentátora, Horti Gábor. 

Molnár Áron egyébként nagyon jól László ellen, aki végül nem került padlóra, a bíró ismét rászámolt. Józan Laci edzője ekkor döntött úgy, hogy bedobja a törölközőt és nincs tovább. A boxolás első menete is alig ment le, de annyira egyértelműnek tűntek az erőviszonyok, hogy az edzőnek nem volt mit tennie, kiütés nélkül is véget ért a meccs. Molnár lett így a győztes, ő vehet részt a jövő heti döntőben, ahol a  középsúlyban Rácz Jenővel fog megküzdeni a bajnoki címért.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás