promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki Kovács Kokó István gyönyörű felesége, videó is készült a párról
Borítókép:  YouTube/Palikék világa by Manna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kovács Istvánt mostanában nagyon sokszor láthatjuk a tévében, nemcsak a Sztárboxban az RTL-en.

Az elmúlt hetekben elképesztő népszerűségnek örvend az RTL képernyőin futó Sztárbox című műsor, amelyben hírességek mérik össze boxtudásukat és mérkőznek meg a ringben, miközben természetesen nagyon sok showelemet is felvonultat a műsor. A meccsek sokszor tényleg nagyon komolyan mennek, az elmúlt héten történt az eddigi csúcsmérkőzés, amelyet komoly felvezetés előzött meg a médiában, így azok is hallhattak róla, akiket eddig elkerült a műsor, még Balázsék műsorában is megszólalt korábban Istenes Bence, akinek a felesége, Csobot Adél az egyik műsorvezető az RTL műsorában.

Rácz Jenő és Istenes Bence összecsapása nagyon komoly mérkőzés volt, bőven felvezetéssel és jócskán utózöngével, végül a felek kijelentették, hogy szent a béke kettőjük között. Mindketten posztolták a hírt a bejelentésről, mindkettőjük Instagram-oldalán megjelent egy-egy kép a véleményükkel, ezt IDE kattintva el is olvashatjátok.

Kokó a családjával sokáig Svájcban élt, csak most költöztek haza nemrég, azóta pedig sokszor látni az egykori legendát különböző eseményeken is, ritkán pedig a feleségével közösen is lehet látni őket, illetve a Youtube-on is nagyon sok beszélgetés elérhető vele, az utóbbi időben pedig egyre több lett. A Sztárbox kapcsán nagyon sokat látni őt a tévében, sokszor kérdezik őt a meccsek eredményeiről is, korábban pedig kulisszatitkokat is megosztott az eseményről. Kovács István 2021 márciusában a Nemzetközi Amatőr Ökölvívó-szövetség főtitkára lett, a posztot 2022 júliusáig töltötte be amúgy.

Kokó és felesége, Garami Katalin 2016-ban ismerkedtek meg, a sport hozta őket össze:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás