promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő megtörte a csendet: anyagi problémáiról is vallott a Sztárbox győztese
Borítókép:  YouTube - ZSHOW time
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenre számítottunk csak erre nem: döbbenetes dolgok derültek ki, Rácz Jenő most nagyon őszinte volt.

Rácz Jenő mostanában az egyik legtöbbet szereplő médiaszemélyiség, így különös belegondolni abban, hogy ő valójában honnan indult. Időt, energiát nem kímélne küzdötte fel magát a sztárséf pozícióig, ma pedig köztiszteletben álló ember, saját étteremmel, szuper karrierrel és gyönyörű családdal. De nem volt ez mindig így. . A séf hosszú utat járt be, amelyről most a népszerű YouTube-műsorvezetőnek, Osváth Zsoltnak vallott, akivel egy másfél órás beszélgetésben fejtegették Jenő múltját, jelenét és természetes a terveit, jövéjét is. Az időzítés nem véletlen, hiszen Jenőre most minden eddiginél nagyobb figyelem fordult, a Sztárboxos balhé kapcsán.
Jenő az 1KANAPÉN legújabb részének volt a vendége, ahol rendkívül személyes hangulatú interjút adott, egészen fiatal korától kezdte az élettörténetének az elmesélését. Állítása szerint már tinédzserkorában, 14 évesen nagyon szeretett volna pénzt keresni, ezért amilyen gyorsan csak tudott, munkába állt, dolgozott gyorsétteremben és árufeltöltőként is. Szerinte az itt szerzett tapasztalatok is hozzájárultak személyisége alakulásához, hamar megtanulta, hogy a minkát nem a rövidebb végéről kell megfogni és mindenért kénytelen felelősséget vállalni.

Rácz Jenő a középiskola befejezése után nem sokáig maradt itthon: északra, sok honfitársunk egyik népszerű célországába, Angliába vette az irányt. Önéletrajzzal a kezében rótta az utcákat munkát keresve, amikor talált egy éttermet, ahol a főszakács magyar volt.
A munka azonban egyáltalán nem jelentett egyet a luxus-életszínvonallal: Jenő 7 évig kizárólag bérelt szobákban húzta meg magát, igyekezett nagyon takarékosan élni, és ebből kifolyólag előfordult olyan is, hogy érdekes emberekkel hozta össze a sors, akik mintha a Félelem és Reszketés Las Vegas-ban című filmből léptek volna elő. Külön érdekesség a kifinomult ízléséről híres szakács esetében, hogy étrendje alapját egy egy angol fontért kapható mirelit pizza képezte (de ezzel mondjuk szerintem mindannyian voltunk már így, akár huzamosabb ideig, bár én a smack levesre esküdtem akkoriban).

Itt egy fotó a fiatalkori Rácz Jenőről, gyakorlatilag rá sem ismerünk a sztárséfre, aki ma már szinte mindennap képernyőre kerül és hihetetlen magaslatokba ért el:

Jenő karrierje egyre ívelt felfelé, mielőtt visszatért volna Magyarországra, dolgozott Dániában és Szingapúrban is, ahol felbecsülhetetlen értékű konyhai tapasztalatokat szerzett. Bevallása szerint bár élvezi szerepléseit, az utóbbi időben némileg kezd a médiafigyelem terhessé válni a számára, és a jövőben szeretne egy nagyobb lélegzetű szünetet tartani.
A média szerinte egy kegyetlen világ, amitől saját szavaival "borsódzik az háta" - a konyhai vagy az üzleti életben sokkal jobban érzi magát. Reméli, hogy 10 év múlva sokkal nyugodtabb életet élhet a jelenleginél, és meglesz rá a lehetősége, hogy a lábát lógatva élvezhesse azt, amit a kemény munkával töltött hosszú évek alatt felhalmozott.

A hosszú és mély, szívhez szóló beszélgetést mindenkinek ajánljuk, aki szeretné megismerni Jenő másik oldalát. Különösen érdekes lehet ez a mostani Istenes Bencével zajló balhéja közepette, mert eszünkbe juttatja, hogy mindenkinél elszakadhat a cérna, akkor is, ha alapvetően egy békés és nyugodt ember:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás