promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő felesége is ringbe száll, a Sztárbox felélesztette a törékeny szőke szépségben szunnyadó harci kedvet
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rácz-Gyuricza Dóra vadmacskaként vette védelmébe férjét a mérkőzés után érkező kritikák hallatán, ebből még bármi lehet.

Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóri végre megtörte a csendet, és nyíltan kifejtette a véleményét a sztárszakács ellen irányuló negatív kritikák kapcsán. A múlt hét vasárnapi Rácz-Istenes bokszmeccsen nagyon feszült volt a hangulat, főleg miután Rácz korábban jelezte, hogy nemzeti ügyként kezeli, hogy kiüsse a népszerű televíziós műsorvezetőt.

A meccs aztán nagyon durva fordulatokat vett, tisztán kivehető volt, hogy Rácz szavakkal is hergeli ellenfelét, aki végül pontozással alulmaradt vele szemben a küzdelemben. A meccs végén végül Bence nem akart kezet fogni a győztessel, mert mint mondta, szerinte nem érdemli meg, olyan szavakat mondott.

A nézők sokáig találgatták, hogy vajon mit mondott Rácz Jenő Istenes Bencének, a legtöbben nem elégedtek meg azzal a válasszal sem, amit a sztárséf másnap elárult a Mokkában. A mérkőzéssel azonban akadtak más gondok is, a versenyzők sokat szabálytalankodtak, végül Kokó tett véget az ügy végére, mikor elárulta, miért nyert Rácz Jenő Istenessel szemben, akit eléggé megviselt a mérkőzés

A botrányok sorozatának azonban itt sem szakadt vége, de mielőtt tovább megyünk, vissza kell menni a konfliktus legelejére. Bence ugyanis a meccsre való felkészülés közben olyan rasszista kommenteket osztott közösségi média oldalán, melyek a rajongóktól érkeztek Jenő felé. Ebben a videóban részletesebben is végigmennek az események sorozatán:

Bence később nyilvánosan elnézést kért, mert bevallotta, hogy nem olvasta el elég figyelmesen a kommenteket, tehát hibázott. Ám Jenő nem válaszolt neki, és a feszültség ezzel csak még tovább nőtt közöttük. Ezek után Csobot Adél, Bence párja (és egyben a Sztárbox egyik műsorvezetője is, aki a ring mellett kérdezi a szurkolókat) is érezte, hogy ennek nem így kellene történnie.

Ekkor jött el a pillanat, hogy Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra is megszólalt, az Instagram-sztorijában válaszolt arra a kérdésre, hogy hogyan viseli el a támadásokat, amik a szerelme ellen irányulnak. 

Mint mondta, legszívesebben megvadult oroszlánként vinne be mindenkit a ringbe, aki a szájára veszi a szerelmét.

A teljes szöveg itt olvasható:

"Amikor a szerelmedet bántják, az elviselhetetlen. Ha fizikailag, ha lelkileg érik az ütések, azt én is megérzem. Jenő nemcsak életem szerelme, de egy példaértékű férfi, séf, üzletember, sportoló, apa. Legszívesebben mindenkit bevinnék a ringbe megvadult oroszlánként, aki a szájára veszi! De ez nem az én harcom. Én hátország vagyok most, hogy Ő jól legyen, hogy toljam, támogassam, tűzön-vízen át! Ne felejtsd, amiket kimondasz, vagy leírsz, téged minősít! Főleg vadidegenektől, meg kamuprofiloktól. Ha ideges vagy, fuss inkább egy kört"

Bár ez most tényleg nem Dóra harca, mi azért kíváncsiak lennénk, hogya tanítja meg kesztyűbe dudálni a rosszindulatú kommentelőket. Ennél már csak az lenne izgalmasabb, ha Csobot adél is a kötelek közé lépne - de talán majd jövőre.

Forrás: BLIKK

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás