promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence besokallt: vége, ennyi volt, nem kér többet a nyilvánosságból, hamarosan kemény részleteket tálal ki a műsorvezető
Borítókép:  Youtube - istenesbence
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Totálisan elege lett, eddig tartott, nem bírja tovább.

Nem igazán akar csitulni a botrány a Sztárbox című nagy sikerű celeb-bunyós műsor legutóbbi adása után. Mint arról már sokan hallottak, a múlt vasárnapi adás legjobban várt mérkőzése Istenes Bence és Rácz Jenő között zajlott, akik már jó előre üzengettek egymásnak, és még némi rasszista-botrány is kerekedett a mérkőzés körül.

A mérkőzésen végül nem láthattunk kiütést (noha forró pillanatoknak nem volt híján az összecsapás), az ökölvívók mind a négy, egyenként kettő perces menetet végig verekedték, aminek a végén pontozás döntött.
A 3 pontozó bíró (mind a hárman 39-37 arányban) végül Rácz Jenőt hozta kis győztesnek, amit a mérkőzés képét látva sokan megkérdőjeleztek, később Kovács Kokó István egykori olimpiai bajnok és profi világbajnok boxolónk öntött tiszta vizet a pohárba a bíráskodással kapcsolatban.

Itt tudtok megnézni egy rövid összefoglalót a botránnyal kapcsolatban:

Ennél is emlékezetesebb volt azonban Istenes Bence mérkőzés utáni viselkedése, amikor is Rácz Jenőt megvádolta, miszerint a ringben végig nyomdafestéket nem tűrő szavakkal, ordenáré módon hergelte őt, és ez annyira felhúzta, hogy még kezet sem volt hajlandó fogni ellenfelével az összecsapás után.
Bence rövid hallgatás után most az Instagram oldalán jelentkezett be egy poszttal hogy megossza velünk gondolatait. Bence egy fotóválogatást is közölt Rácz Jenővel való összeütközéséről, és bizony kénytelenek vagyunk megdicsérni a fotóst, remekül sikerült elkapnia a mérkőzés hangulatát.

Bence most úgy tűnik, tiszta vizet önt a pohárba, bejelentett ugyanis egy új IstenEst részt, amiben töviről hegyire el fogja mesélni, hogy élte meg a mérkőzést, és az azt megelőző üzengetést, valamint megköszönte  a rengeteg szeretetet és biztatást, amit a rajongóitól kap. Egyébként ezzel a műsorával megnyert egy rangos díjat, a Legjobb Instagram Creator kategóriában. Viszont a rész kiadásáig szeretne visszavonulni.
Kíváncsian várjuk Bence új bejelentkezését, hogy vajon ő belülről hogyan élte meg a mérkőzést, ám a bejegyzés szerint erre még egy pár hetet várnunk kell, viszont abban biztosak lehetünk, hogy Bencének lesz hol kipihennie a fáradalmakat.

Bence közleményét az esetről ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás