promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csobot Adélt alázhatta Rácz Jenő a meccs közben? Hazugsággal vádolják a sztárséfet, vad teória kezdett terjedni az interneten
Borítókép:  Youtube - celeb2498
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen akadhatott ki ennyire Istenes Bence?

Újabb botrányfelhő ért Magyarország egére, ezúttal azonban olyan helyről, ahonnan nem is vártuk volna. Ezúttal az RTL robbantott hatalmasat és ismét útjára engedte a Sztárboxot, aminek adásai finoman szólva sem telnek eseménytelenül.

Ismételjük át a történteket: Istenes Bence legyőzte ifjabb Schobert Norbit, Rácz Jenő pedig Kabát Petit ütötte ki. Már ez a két meccs is elég balhésan zajlott: Istenes és Norbi között kemény üzengetés volt, Rácz Jenő pedig úgy odacsapott barátjának, hogy orvosi segítséget is igénybe kellett vennie. Ezután nyilvánították "nemzeti ügynek" kettőjük meccsét. Itt is vad adok kapok kezdődött, ami talán meg is maradt volna egy átlagos szinten, ha Istenes Bence összekollázsolt tartalmába nem csúszik bele egy erősen rasszista komment.

Bence ezért elnézést kért, amit Jenő nem igazán fogadott el, az RTL pedig elhatárolódott a tartalomtól. Sokak szerint ez az oka, hogy Istenes nem nyerhette meg a meccset, holott megszólalt Kokó is és a bírák szerint is egyértelmű volt Rácz Jenő győzelme.

A ringbe lépve már tapintani lehetett a feszültséget, a gong megszólalásával pedig az indulatok teljesen elszabadultak.

Az agresszió, a gyors mozgás és a bevitt ütések száma mellett más is feltűnt a nézőknek: a séf folyamatosan hergelte Bencét, aki ezáltal nehezebben tudott koncentrálni és vélhetően sokszor idegből ütött, háttérbe szorítva a technikás csapásokat. Istenes a meccs után ki is fejtette, hogy Jenő undorító dolgokat mondott neki, ezért maradt el a sportszerűséghez hozzátartozó kézfogás.

Nem kellett sokáig találgatni, Jenő elmondta, hogy mit mondott Bencének, azonban sokan nem hittek neki. Az egyik legnagyobb bulvár történésekkel foglalkozó Facebook csoportban egyenesen odáig mentek a kommentelők, hogy Rácz Jenő Istenes Bence feleségét, Csobot Adélt illette vállalhatatlan és obszcén szavakkal.

Természetesen ez mind teória, mindenesetre a kommentszekcióban meglepően sokan adtak hangot egyetértésüknek és azt sejtik, hogy valami ilyesmi állhatott a háttérben, más nem indokolná a műsorvezető szemmel látható dühét.

Rácz Jenőt sokan forrófejűnek tartják és ő maga is többször mondta, hogy versenyhelyzetben mindenképpen nyerni akar, emiatt többen kifejtették: nem lepődnének meg, ha valóban olyan mondatok is elhangzottak volna, amelyek normál esetben sosem.

Az egyelőre biztos, hogy a két érintett tudja csak, hogy mi történt, mi, akik nézőként vettünk csak részt az eseményekben, maximum találgatni tudunk.

Ha esetleg lemaradtál volna róla, akkor a hatalmas port kavaró meccset ide kattintva tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás