promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült az igazság: ezt mondta Rácz Jenő Istenes Bencének a ringben, ami kibillentette a műsorvezetőt a nyugalmi állapotából
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Eldurvult a két RTL-es celeb harca a tegnapi Sztárbox fő mérkőzésén. Az elmérgesedett harcnak az lett az eredménye, hogy Istenes Bence még kezet sem akart fogni ellenfelével, de vajon mi lehetett ennek a valódi oka?

Istenes Bence Sztárbox felkészülésénél végig hozta az amerikai UFC ketrecharcának stílusát, igazából olyan magyarosan kicsiben. Még ifjabbik Schobert Norbival vívott küzdelme előtt beindultak a poénos, néhol cinikus és pikírt beszólások, amit a nézők és a rajongók teljesen szélsőségesen fogadtak. Volt, aki szerint ez az igazi show és lássuk be, Istenes Bence mögött jó pár évet tudhatunk a showbizniszben, tudja ám, hogy mitől döglik a légy. Azonban ez a fajta videós, képes üzengetés a social mediában nem mindenkinél váltott ki pozitív reakciót, sőt Bence lejtmenetét jósolták meg sokan, a Sztárboxban nyújtott viselkedésének köszönhetően.

A Schobert Norbi felett aratott győzelem után azonban Bence elvetette a sulykot, ugyanis rasszista, gyalázó tartamú posztot osztott meg hatalmas követőtábora előtt, amiben igaz, hogy mások kommentjeit, de a maga kezével összeválogatva, megszűrve, saját döntése lapján tette ki a nagy közönség elé.

Itt volt, ahol az a pont, a teljes nagyérdemű felült a gyűlölet hullámra, és olyan jó magyarosan nekiestek Bencének, hogy most minden jóérzésű határon túlment. Azt lehetett látni, hogy Bencét megviselték az elmúlt héten történtek, hiszen több fórumon is magyarázkodásba kezdett, és többször is bocsánatot kért. Az RTL sem hagyta annyiban, még a mérkőzés előtti utolsó pillanatokban, ahol Bence teljes csapata körében a szeretet tengerében átszellemülve próbált lelkileg felkészülni, a riporter belegázolva ebbe az idillbe visszarántva Bencét az elmúlt napok gyötrelmeibe, rasszista posztjáról kérdezte.

Bence teljesen megtagadta a válaszadást arra hivatkozva itt már csak a szeretet van jelen, ő nem akar a múlttal foglalkozni.


De nézzük, mi is történt a ringben?

Szeretem a küzdősportot, de teljesen laikusként is egyértelműen látható volt, hogy a két fiú teljesen más lelkiállapotban lép be a ringbe, mint korábbi meccseiken. Vágni lehetett a feszültséget közöttük, amit Istenes Bence fogvédős szünet nélküli mosolygása csak szított. Azonban szemfüles nézők észrevettek a sok szabálytalanságon kívül mást is, a két ellenfél folyamatosan beszélt egymáshoz. Istenes Bence miután egyhangú pontozással elveszítette a meccset, szóvá is tette, hogy ő nem a sportszerűtlenség miatt nem akar kezet fogni Jenővel, hanem a beszólogatások miatt, amit a ringben mondott neki.

A pontos megfogalmazást, senki sem hallotta, azonban mint mindig az emberek szeretnek találgatni és most egy országot tart lázban, hogy mit mondhatott Rácz Jenő Istenes Bencének a ringben. Rácz úgy fogalmazott, hogy mind két oldalról voltak mocsokságok a ringben, ez egy ilyen műfaj.

Hétfő reggel azonban végre megválaszolta Rácz Jenő Balázséknak a Radió 1 műsorában, hogy mi hangzott el:

„Annyit mondtam csak, hogy itt a cigány, gyere. Ennyi, ennyit tudsz csak?”

De vajon ez tényleg egy ilyen műfaj?

A sporttörténelemben számtalanszor láttunk karriereket kettétörtni a sport felfokozott hevében tett sportszerűtlen viselkedésekért. Talán a leghíresebb, amikor Materazzi foci meccs közben megjegyzést tett Zidan húgára (feltételezés), amiért a sztár focista mellkason fejelte a játkost, aki ettől konkrétan elrepült.

Azt gondolom, hogy a profi sportban bármi történjék, nem engedhetik meg maguknak a sportolók, hogy eldurranjanak a pályán. De ettől még ők is emberek és a felfokozott hangulatban könnyű hibázni.

De milyen árat kell fizetni ezért a hibáért?

Nagyon sokan gyengeségnek ítélték meg Bence kifakadását, és hogy nem volt fair, nem tudott férfiként veszíteni. Sokan a kommentelők közül Bence vesztét látják megnyilvánulásában, hogy lehet, hogy hatalmas élmény egy Sztárboxban részt venni, azonban ő most ezzel igazából veszített. Sokan az RTL kegyvesztettjeként fogalmaznak Bencéről, úgy gondolják a gyermeki hiszti és rasszizmusnak teret adó posztok a showman RTL-es karrierjének végét jelenthetik Istenes Bence számára.

Azonban Rácz Jenő a reggeli műsorban azt is elmondta, hogy nem akar rosszban lenni Bencével, hajlandó rendezni a kapcsolatukat. Ő nem mérges, inkább csak csalódott, de köszöni Bencének a tegnapi kemény mérkőzést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás