promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő hatalmas luxusban éli a mindennapjait, ide érkezik haza a Sztárbox versenyzője
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Igazi álomotthonban éli a mindennapjait Rácz Jenő és felesége, ebbe a házba tér haza a sztárséf a boxedzései után. 

Rácz Jenő hamar a középpontba került, miután az RTL Sztárbox című műsorában durván kiütötte barátját, Kabát Pétert a ringben. Az egykori focista percekig nem tért magához a földön, majd egyből kórházba is vitték. A nagy összecsapásra azonban majd most vasárnap kerül sor, ekkor mérkőzik meg a sztárséf ugyanis Istenes Bencével, aki a műsor egyik legesélyesebb versenyzője. Az adok-kapok pedig már elkezdődött közöttük, nem beszélve arról, hogy Jenő egészen pontosan nemzeti ügyként kezeli azt, hogy kiüsse az RTL műsorvezetőjét.

Rácz Jenőről azt is tudni, hogy rengeteget edz a box miatt, azonban azt talán kevesen tudják, hogy hol piheni ki magát a családjával, hova tér haza a mindennapokba. A séf és a felesége elképesztő otthonban él kislányukkal, ahova néha-néha még betekintést is adnak. Az Instagram-oldalán megosztott fotók alapján úgy tűnik, hogy egy nagy házban laknak, ahol természetesen nagy konyhával rendelkeznek. Innen jelentkezik be a legtöbbet Jenő és Dóri is, sokszor sürögnek-forognak az otthonuk ezen részében. 

Egy-egy videóban pedig még a nappalijuk is látszik, ahol persze macskájuknak is akad hely. Előfordult már, hogy innen közöltek fotókat, amelyen együtt pihennek a kislányukkal, Kamillával. Sőt, még egy kandallóval is rendelkeznek, amely jól beleillik a modern stílusúra berendezett helységeikbe.

Sőt, Gyuricza Dóra egy reggeli rutin keretein belül végigmutatta az otthonukat a követőinek, látható benne a meghitt hálószobájuk és a hitvesi ágyuk is, de Rácz Jenő felesége még a fürdőszobájukba is elkalauzolta az embereket, ahol minden reggel a napját kezdi. Minden igényesen lett megálmodva, tehát megadatott neki, hogy egy igazi álomotthonban élhetnek, mint háromtagú család.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás