promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő nemzeti ügyként kezeli, hogy kiüsse vasárnap Istenes Bencét
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Istenes Bence leginkább pikírt megjegyzéseivel és kiváló boksz teljesítményével tartja lázban a sztár boksz nézőit, vajon nagy szája és ereje megmenti Rácz Jenő öklétől.

A boksz műfajában 80% a boksz és 20 % a show. Bence is korábban utalt rá egy interjújában, hogy a bokszhoz kicsit showman-eknek kell lenniük, hiszen fontos, hogy ne csak a ringben, de előtte is feltüzeljék a nézőket.

Ő ezeknek a követelményeknek igencsak eleget tett, hiszen ifj. Schobert Norberttel vívott csatája előtt több humoros videót is közzé tette, amiben hergelte ellenfelét. Az ifjabbik Norbival szemben pontozással győzött, azonban a nézők úgy gondolták Istenesnek erősebb ellenfél dukál.

Istenes Bence győzelme után a nézők között helyet foglaló Rácz Jenőt nyilvánosan kihívta egy összecsapásra, és az égiek meghallgatva az ő és a nézők titkos vágyát, Rácz Jenő tegnapi elsöprő győzelmével vasárnap létrejöhet a nagy csata. A kommentelők nem kímélik egyik felet sem, Istenes Bencét azzal támadják, hogy végre valaki beüti a nagy száját, míg Rácz Jenőt azért bírálták, hogy hogyan tudta így kiütni egy jóbarátját, és vajon mit fog tenni Bencével, akivel úgy néz ki, hogy nem igazán lehetnek jóban.

Mind a két fél nagyon keményen edzett az elmúlt fél évben, Rácz Jenő 16 kilótól szabadult meg a felkészülés során, Istenes Bence pedig teljes magabiztossággal néz a következő mérkőzés elé. Valójában önbizalomból Rácz Jenőnél sincs hiány, sokan az „EGÓK HARCA” címmel ruházzák fel a vasárnapi meccset. Egy biztos, hogy ez lesz talán a legjobban várt meccs, amit a sztár boksz ringjében láthatunk, a jegyek már szinte elfogytak a mérkőzésre, de a nézettségi adatok alapján hasít az idei sztár boksz a tv képernyő előtt és a magyarok igencsak kíváncsiak arra, hogy kedvenc hírességük hogyan veri péppé egy másik híresség arcát, vagy ne adj Isten küldi KO-val a földre, ahogyan azt tegnap este láthattuk a Rácz Jenő és Kabát Péter mérkőzésen.

Mi kíváncsiak vagyunk, hogy olvasóink mit gondolnak arról, hogy ki nyeri a vasárnapi kíméletlen összecsapást, így szavazásra biztatjuk önöket.

Ki fog nyerni szerinted?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás