promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rácz Jenő nemzeti ügyként kezeli, hogy kiüsse vasárnap Istenes Bencét
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Istenes Bence leginkább pikírt megjegyzéseivel és kiváló boksz teljesítményével tartja lázban a sztár boksz nézőit, vajon nagy szája és ereje megmenti Rácz Jenő öklétől.

A boksz műfajában 80% a boksz és 20 % a show. Bence is korábban utalt rá egy interjújában, hogy a bokszhoz kicsit showman-eknek kell lenniük, hiszen fontos, hogy ne csak a ringben, de előtte is feltüzeljék a nézőket.

Ő ezeknek a követelményeknek igencsak eleget tett, hiszen ifj. Schobert Norberttel vívott csatája előtt több humoros videót is közzé tette, amiben hergelte ellenfelét. Az ifjabbik Norbival szemben pontozással győzött, azonban a nézők úgy gondolták Istenesnek erősebb ellenfél dukál.

Istenes Bence győzelme után a nézők között helyet foglaló Rácz Jenőt nyilvánosan kihívta egy összecsapásra, és az égiek meghallgatva az ő és a nézők titkos vágyát, Rácz Jenő tegnapi elsöprő győzelmével vasárnap létrejöhet a nagy csata. A kommentelők nem kímélik egyik felet sem, Istenes Bencét azzal támadják, hogy végre valaki beüti a nagy száját, míg Rácz Jenőt azért bírálták, hogy hogyan tudta így kiütni egy jóbarátját, és vajon mit fog tenni Bencével, akivel úgy néz ki, hogy nem igazán lehetnek jóban.

Mind a két fél nagyon keményen edzett az elmúlt fél évben, Rácz Jenő 16 kilótól szabadult meg a felkészülés során, Istenes Bence pedig teljes magabiztossággal néz a következő mérkőzés elé. Valójában önbizalomból Rácz Jenőnél sincs hiány, sokan az „EGÓK HARCA” címmel ruházzák fel a vasárnapi meccset. Egy biztos, hogy ez lesz talán a legjobban várt meccs, amit a sztár boksz ringjében láthatunk, a jegyek már szinte elfogytak a mérkőzésre, de a nézettségi adatok alapján hasít az idei sztár boksz a tv képernyő előtt és a magyarok igencsak kíváncsiak arra, hogy kedvenc hírességük hogyan veri péppé egy másik híresség arcát, vagy ne adj Isten küldi KO-val a földre, ahogyan azt tegnap este láthattuk a Rácz Jenő és Kabát Péter mérkőzésen.

Mi kíváncsiak vagyunk, hogy olvasóink mit gondolnak arról, hogy ki nyeri a vasárnapi kíméletlen összecsapást, így szavazásra biztatjuk önöket.

Ki fog nyerni szerinted?

Borítókép:  RTL
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás