promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence lett a nyertes, átadták neki a díjat
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Örömmámorban osztotta meg követőivel a hírt.

Egy csapás alatt vált Istenes Bence Magyarország egyik legnagyobb figyelemmel kísért celebévé, a vasárnap este vívott parádés meccse miatt. Rácz Jenővel történő párbaját nemzeti ügynek nyilvánították, így már a ringbe lépés pillanata előtt is feszült érdeklődés övezte a bunyót, nem lepődnénk meg, ha nézettségi csúcsot döntött volna a műsor.

A kevesebb mint 10 perces meccsnek óriási utóhatása lett: az internet felrobbant és mint oly sok társadalmat megmozgató bulvár témában két részre szakadt az ország (a jó, három, biztosan van olyan, akit nem érdekel a dolog).

Szép számmal vannak Rácz Jenő drukkerek, de Istenes Bencének sem kell szégyenkeznie rajongók tekintetében és nem csak a két sztár, de az őket támogató tábor is egymásnak esett: van aki szerint Jenőnek elrendezték a győzelmet és Istenes érdemelte volna a győzelmet, de ugyanilyen gyakorisággal olvashatjuk azt is, hogy Bence nem tud veszíteni és nevetséges volt a Sztárbox indulása óta tett összes reakciója.

Ezek után jött a pillanat, hogy Bence közölte: Rácz Jenő inzultálta őt a műsor alatt, emiatt nem fogott vele kezet és ennek tudta be a műsor utáni ingerültségét. Mind a két sztár nyilatkozott és teljesen eltérő dolgokat mondtak a történtekről: így egyhamar nem fogunk tudni igazságot tenni az ügyben.

Viszont van ami vitathatatlan, az pedig Bence valóban nyert, méghozzá nem kevésbé nehéz és nemes dologban, mint a box. Ahogy mi is megírtuk, Magyarországon is elindult a közösségi média aktivitás díjazása és különböző kategóriákban jelölték országunk népszerű celebeit.

A Creator Awards 2023 a következő kategóriákban kereste a díjazottakat:

creatorawards.hu/dijak/

A közönség szavazatai alapján választottak nyertest és a Top Insagram Creator kategóriában Istenes Bence IstenEst műsora annyira bejött a népnek, hogy ez egészen a győzelemig repítette Bencét. Olyan celebeket hagyott maga mögött, mint Kulcsár Edina, Seebestyén Balázs, de a jelöltek között volt felesége, Csobot Adél is.

Bence büszke lehet a győzelemre és gratulálunk neki hozzá, ebben az örömteli posztban jelentette be, hogy sikerült neki elnyernie a rangos díjat:

Reméljük, hogy bármi is történt a meccsen, azt a résztvevőknek sikerül magukban és egymással is lerendezniük és erre a küzdelemre úgy fognak visszaemlékezni, hogy Magyarország egy igazán férfias küzdelmet látott és mindketten derekasan helytálltak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás