promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Méregdrága járgányt villantott Rácz Jenő, a Sztárboxban diadalmaskodó sztárséf több tízmillió forintot érő luxusautóval szeli az utakat
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nézd, meg te is, milyen autóval járja az utakat Rácz Jenő.​

A utóbbi időben a csapból is Rácz Jenő folyik. A sztárséf leginkább a Sztárboxban való szereplése miatt került középpontba az utóbbi hetekben, először akkor amikor durván kiütötte barátját, Kabát Pétert a ringben. Az egykori focista percekig nem tért magához a földön, majd egyből kórházba is vitték.

Ám ha ez még nem lett volna elég, a múlt vasárnapi mérkőzése Istenes Bencével még az eddigieknél is nagyobb indulatokat váltott ki az emberekből. A felek már a meccs előtt komoly üzengetésbe kezdtek egymással, az ütközet után pedig még nagyobbra dagadt a botrány.

A rendkívül szoros összecsapás végén a pontozóbírók végül Rácz Jenőt hozták ki győztesként, sokan azonban értetlenül álltak a döntés előtt. Nem sokkal később Kokó törte meg a csendet, aki elárulta, hogy miért a sztárséf került ki nyertesen a csatából. Az indulatok azonban azóta sem csillapodnak.

Ha már az utóbbi időben ennyire a középpontba került, bizonyára sokan kíváncsiak arra, hogy milyen autója lehet a Michelin-csillagos séfnek. Nos, az Instagram-oldalát böngészve hamar kiderül, hogy Rácz Jenő egy igazi luxusjárgánnyal szeli az utakat nap mint nap. Mutatjuk is, milyennel!

Jenő még idén áprilisban tett közzé egy posztot az új, egyébként szponzorált autójáról, ami nem más mint egy 435 lóerős Mercedes-Benz E 53 Cabrio. A séf akkor a következőket írta a járgányról készült fotók mellé:

Mindig a tökéletességre törekszem, legyen szó a hivatásomról, vagy az életem más területeiről. Éppen ezért nem is eshetett volna másra a választásom, mint a 435 lóerős Mercedes-Benz E 53 AMG 4M+ Cabrio modellre!

A Pappas autó hivatalos honlapján fel is tüntették az említett modell kezdőárát, ami egészen pontosan 37 397 000 forint. Rácz Jenő tehát egy igazi luxusjárgánnyal szeli az utakat nap mint nap, amit valljuk be egy átlagember biztos, hogy nem engedhetne meg magának. Bár azt mindenképp ki kell hangsúlyozni, hogy valószínűleg a séf a márkával kötött szerződése révén nem fizet semmit az autó használatáért.

Végül nézzük, hogy is néz ki pontosan Jenő Mercedese:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás