promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a vége, Istenes Bence fontos közleményt tett közzé - bárki aki olvassa, azonnal gratulációját fejezi ki
Borítókép:  RTL.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Fontos hírek érkeztek ma a Sztárbox ikonikus összecsapásának utóéletéről.

Nagyon ritka, hogy egy élő show ennyi embert mozgasson meg Magyarországon, most nem is a konkrét nézettségi adatokról van szó, hanem arról, hogy az elmúlt egy hétben szinte mindenki Istenes Bence és Rácz Jenő összecsapásáról beszélt, szerte az országban. Nem volt olyan nap, hogy ne lehetett valamilyen fejleményt hallani a mérkőzés után, amelyet végül pontozással Rácz Jenő nyert. A felek még a meccs után is üzengettek egymásnak, és nagyon úgy tűnt sokáig, hogy egyhamar bizony ebből nem lesz békülés, csak további megszólalók és résztvevők, akik majd hozzászólnak a témához, hiszen a nyilvánosságot ez érdekli most nagyon.

Korábban mi is több cikkben számoltunk be arról, hogy mi történt a meccs előtt és mi történt a meccs után. Rácz Jenő például korábban nemzeti ügyként kezelte azt, hogy legyőzze Istenes Bencét, majd következett egy olyan üzenet, amelytől feszültség keletkezett a felek között, és a mérkőzésig ez uralta a köztük lévő kommunikációt is, majd a mérkőzés után sem hagyott alább a feszültség.

Ebben a cikkben megnézhetitek, hogy szavaztak a magyarok a meccs előtt, kinek adták oda látatlanban a győzelmet:

Az Instagram-oldalán közben Istenes Bence arról is tájékoztatta a közönségét, hogy nehéz összefoglalni, ami benen dúl,

ezért következik majd egy extra IstenEst majd, amelyben erről lesz szó.

A poszt alatt természetesen elindult a kommentcunami, így pedig mindenféle hozzászólás záporozott a bejelentés alá, sokan támogatásukról biztatták a műsorvezetőt, míg mások arról értekeztek, hogy mekkorát csalódtak benne.

A mai nap aztán megtörtént a fordulat, hiszen arról számoltak be a felek az oldalaikon, hogy immár szent a béke. Közös kép is készült úgy, hogy immár Istenes Bence és Rácz Jenő együtt állnak egymás mellett mosolyogva. Istenes Bence így zárja a sorait a poszt alatt:

Legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni! Liebe, Love, Peace!

Íme a két poszt, és láthatjátok képek alatt egy-egy hosszú szöveget is, amelyben mindkettőjük leírja a tanulságokat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás