promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Sztárbox nézőit aljasul átverték, Tóth Gabi műsora lekerül a TV2-ről, Mikes Anna pedig ismert hírességek párja volt
Borítókép:  TV2
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezen a héten egyik celeb sem tudott labdába rúgni egy mérgező fűszer mellett, pedig Bud Spencer, Tóth Gabi, és Mikes Anna is erősen próbálkozott. Íme a hét legolvasottabb cikkei.

A klórpirifosz jött, látott és győzött. Ezen a héten arra voltak a legtöbben kíváncsiak, hogy mi az a népszerű konyhai fűszer, amiben ezt a nem engedélyezett növényvédőszert találták a Nébih emberei. A szervezet ugyanis riasztást adott ki egész Magyarországon. Hiába, az egészségünk mindennél előrébb valóbb, csinálhat bármit a Tóth Gabi vagy a Krausz Gábor.

A Sztárban sztár leszek elképesztően sokáig volt képernyőn, még szeptember 3-án indult el, szóval kicsivel több, mint 3 hónap után lesz vége. Till Attila ugyanis a múlt héten már elárulta azt, amire azért eddig is számítani lehetett, azaz hogy mikor lesz vége a tehetségkutatónak. Ez sajnos azt is jelenti, hogy Tóth Gabi is lekerül a képernyőről, a TV2 műsorábal együtt távozik ő is.

Internetes csalók tévesztik meg a gyanútlan nézőket, akik az eddigi adásokon felbátorodva úgy döntenének, hogy élőben is nyomon követik a Sztárbox eseményeit, és jegyet szeretnének vásárolni a hétvégi eseményekre. Csakhogy a dolog egészen máshogy működik, és rengetegen estek a csalók áldozatául.

Nem Krausz Gábor az első férfi Mikes Anna életében, bár valljuk be, furcsa is lenne, hiszen Anna nem csak gyönyörű vonzó nő, hanem elképesztően tehetséges is. Ennek ellenére korábban még sosem jutott be a döntőbe, ami most először sikerült neki. És ha már ott volt, Anna és Gábor rögtön meg is nyerték a versenyt. Igaz, ez sokakat nem is ért meglepetésként, mert a műsor után már sejteni lehetett mindezt Krausz Gábor posztjából.. Na de milyen férfiakkal próbálkozott korábban Mikes Anna?

Nádai Anikó idomai mindig is nagy feltűnést keltettek, ezen a héten azonban különösen sok internetezőt érdekelt, hogy milyen fotót virított a 34 éves szépség, aki a finálé előtt kényszerült távozni az Árulók - Gyilkosság a kastélyban című műsorban. Pedig rengetegen szurkoltak neki, toronymagasan az egyik legravaszabb játékos volt - talán a veszte is pont ez lett végül.

Bud Spencer és Terence Hill hallhatatlan párosa bármikor képes rá, hogy a felkerüljenek a legolvasottabb cikkek listájára, mert hiába hagyott már itt minket az öreg Carlo Pedersoli, a népszerűségük továbbra is töretlen. Ha még több hasonló cikk is érdekel, ajánljuk figyelmetekbe azt az esetet is, mikor Bud Spencer magyarul szólalt meg, miután egyedülálló dolgot mondott a magyarokról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás