promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási technikai malőr az RTL-en, Nádai Anikó az élő műsorban akadt ki
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A technika megviccelte a műsorvezetőt, ezt azonban a TV nézők is láthatták.

Nádai Anikó rendkívül okosan játszott az Árulók - Gyilkosság a kastélyban során, ám a döntő előtt végül kiesett -mintha csak üldözné a sors, hiszen bő 10 évvel korábban a Való Világból is a finálé előtt kellett távoznia, addig párbaj nélkül menetelt.

Nem sokon múlt, de végül a három gyilkos közül őt sikerült megtalálni, az ártatlanok összefogtak, és kiszavazták Anikót. A villalakóból lett műsorvezető végig sziporkázott a játékban, még miután kiszavazták is, volt ereje megviccelni a bent maradókat, mikor azt mondta, hogy ártatlan volt - majd némi hatás szünet után hozzátette, hogy az elején. Itt tudjátok megnézni a jelenetet:

Rengeteg tévénéző nem is nézte volna ki Anikóbol, hogy ilyen ügyesen fog játszani, és ha korábban nem avatják be a gyilkosok, könnyen lehet, hogy a döntőbe is bejutott volna, onnantól kezdve azonban, hogy ő is gyilkosnak állt (nem volt kötelező, Dobos Evelin például nem vállalta, és ki is esett a játékból), már megváltozott számára is a játék menete.

Az Árulók kapcsán rengeteg néző fedezte fel magának Nádai Anikót, aki máskülönben nem néz olyan jellegű műsorokat, mint amilyeneket vezetni szokott, csupán Az árulók keltették fel az érdeklődésüket.

Ők minden bizonnyal lemaradtak arról a bakiról, ami csinos műsorvezetővel esett meg a tavalyi évben. Anikó tavaly visszatért a Való Világba, igaz már csak háziasszonyként, és már az első élő adásban nagyot bakizott, ami akkor mémként terjedt szét az interneten.

Miután Anikó felkonferálta a jelenetet, nagyon szokatlan dolognak lehettünk szemtanúi: a felvétel elindult, de utána ismét a műsorvezető jelent meg, elég paprikás hangulatban. A jelenet alatt nem volt hang, így rengetegen találgatták, hogy vajon mit mondhat, az épp beköltöző fiatalokkal van baja? A háttérben hallható vihorászás tényleg elég kiakasztó tud lenni. Anikó nagyon ideges volt, de később tisztázta a helyzetet.

Nem a villalakók dühítették fel, hanem a technika ördöge, valami nem működött a stúdióban, de hogy mi, az nem derült ki, mint ahogy azt sem, hogy hogyan hibázhattak ekkorát, miért vágtak vissza Anikóra, aki így teljesen védtelen maradt, hiszen a vágóképek alatt nem véletlenül keverik le a hangot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás