promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bud Spencer egy interjúban különleges népnek nevezte a magyarokat, és utána teljesen váratlanul megszólalt a nyelvünkön, ami szerinte is a világ egyik legnehezebbike
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindenki megfeledkezett erről a beszélgetésről, ahol Bud Spencer egészen megdöbbentő dolgokat állított.

Bud Spencer egyedülálló kapcsolatot ápolt Magyarországgal. A Bud Spencer és Terence Hill által közösen játszott filmek sikerei nemcsak hazájukban, Olaszországban, hanem világszerte óriási népszerűségnek örvendtek, de Magyarországon egészen különös kultusz övezi az olasz párost.

A duó komikus westernjei, ahol Bud Spencer a kemény, de jószívű bunyós, Terence Hill pedig az okos és gyors cselező, minden korosztályt megnevettettek és szórakoztattak. A humor, a szórakoztató cselekmények és a karakterek egyedülálló kombinációja hozzájárult ahhoz, hogy Bud Spencer és Terence Hill a magyar nézők szívébe kerüljenek.

A magyar rajongók annyira szerették a színészt, hogy Bud Spencer számára Magyarország egyfajta második otthon lett, bár csak pár alkalommal látogatott el hozzánk, tökéletesen tisztában volt vele, hogy mennyire szeretik nálunk. 2017-ben a Corvin sétányon is emeltek tiszteletére, ami a magyarok tiszteletteljes hozzáállását és a filmek iránti rajongásukat szimbolizálta.

Egyik utolsó interjújában elképesztő dolgokat mondott, a magyarokat különleges népnek nevezte, mert nálunk óriási az összetartás, szemben az olaszokkal, akiknél óriási a széthúzás. Persze Bud Spencer nem ismerheti a magyarországi belpolitikai helyzetet, de ez azért a legtöbb országban így van, nem csak az olaszoknál, akiknél tényleg elég nagy a káosz, olyan gyakran váltanak kormányt.

A köztelevízó által készített interjút itt tudjátok megnézni:

A Jónak lenni jó című műsorhoz készült anyagról korábban is írtunk, de akkor csak a filmről szóló riportról számoltunk be. Bud Spencer halála 2016-ban hatalmas gyászt okozott Magyarországon. Az egész ország búcsúzott a legendától, aki nem csak a filmvásznon, hanem a magyar szívben is örökké él. Bud Spencer és Terence Hill filmjei továbbra is népszerűek, és a magyarok generációk óta továbbadják a szeretetüket és rajongásukat ezeknek a remek alkotásoknak. Bud Spencer emléke mindörökké él a magyar nézők szívében, mint az egyik legkedveltebb és legelismertebb olasz színész.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás