promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Iszonyatosan óriási baki Terence Hill és Bud Spencer legjobb filmjében, tuti, nem szúrtad még ki
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ilyen apró kis részletek tuti, hogy elkerülték a figyelmedet.

Bud Spencer és Terence Hill duója a világtörténelem egyik leghíresebb színészpárosa, a két színész egy gyakran visszatérő, és a történelem folyamán sokszor visszatérő páros formulát testesített meg, ám talán könnyű belátni, hogy kis hazánkban, Magyarországon ők a leghíresebb színészpáros, akiknek egy-egy filmje, amely akár 40 évvel ezelőtt is készült, még ma is hatalmas tömegeket tud megmozgatni. 

A magyarok többsége minden évben megnéz egy-egy Terence Hill-Bud Spencer filmet, akár a tévében, akár egyéb videómegosztó platformon, esetleg otthon elővéve a jó öreg VHS-t. A legtöbb filmjüket rongyosra nézve sem tűnhetnek fel a bakik, hiszen a páros filmjeiben nem ezeket keresi az átlag néző. El sem tudjuk képzelni,

hogy ezekben az alkotásokban lehetnek hibák.

Pedig bizony vannak. Korábban több cikkünkben is foglalkoztunk már a páros filmjeinek kisebb és nagyobb bakijaival, amelyek nagyon hosszú ideig észrevétlenek maradtak a rajongók előtt is. Olyan látványos hibákat mutattunk nektek, minthogy Terence Hill hirtelen színt váltó sapkája a Nyomás utána! című alkotásban, amely egészen megmagyarázhatatlan.

Nem súlyos hibákról van szó, ezek inkább érdekes kis bakik a tökéletes alkotások közepette. Sok szavazás szerint amúgy az 1984-ben bemutatott, avagy majdhogynem 40 éve megjelent Nincs kettő négy nélkül című film a páros legjobb alkotása, mellesleg pedig ma, azaz október 23-án az RTL is műsorára tűzte, igy megnézheted 15.20-kor a csatornán.

Nos, a filmben az egyik jelenetben Terence Hill és Bud Spencer kimennek egy focimeccsre, pontosan a híres brazíl csapat, Vasco da Gama egyik mérkőzésére. Hirtelen gólt lő a hazai csapat, és mindenki ujjongani kezd, a Vasco da Gama szurkolók óriási örömtáncot járnak, de a filmbe bevágott archív felvételen pont a Vasco da Gama kap gólt. Tisztán látszik ez, rossz archívot választottak a szerkesztők.

Amúgy a TikTok-ra nemrégiben felkerült egy videó, amelyben megmutatják, hogy néz ki a film híres palotája, a Coimbra-tesvérek háza ma, mindebben pedig a Google Maps volt a rajongó segítségére:

(via Port.hu)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás