promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idegtépő baki a magyarok kedvenc Bud Spencer-filmjében, ilyen kolosszális hibát hogy nem vett senki észre?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Idegtépő bakit találtak a Kincs, ami nincs-ben. 42 év után egy magyar rajongó szúrta ki a hibát.

Bud Spencer és Terence Hill legendás filmjei telis-tele vannak érdekességekkel, ugyanakkor nem kevés hibát is lehet bennük találni. Hozzá kell tenni, hogy ezeket az örökzöld alkotásokat minden hibájával együtt kell szeretni, és Magyarországon igen sokan szeretik is őket.

A pofonosztók egyik leghíresebb és legnépszerűbb közös filmje, a Kincs, ami nincs idén már 42 éves, de még mindig találni benne olyan bakikat, amik az elmúlt négy évtizedben elkerülték a nézők és a rajongók figyelmét. Az ember azt gondolná, hogy ezeket a vígjátékokat olyan sokszor láttuk már, hogy tényleg nincs olyan benne, amit eddig ne szúrtunk volna ki; és mégis van.

Korábban írtunk róla, hogy a film egyik jelenetében a Bud Spencer által alakított Charlie cipője hirtelen vízálló bakancsra vált, és azt is megosztottuk a hazai rajongókkal, hogy eredetileg lett volna egy stáblistás jelenete, ami megválaszolta volna a film egyik legnagyobb kérdését.

Most viszont ismét egy olyan érdekességről, illetve bakiról tudunk beszámolni, amit tőletek, a magyar rajongóktól kaptunk, és amit mi sem vettünk észre eddig soha.

Bizonyára mindenki emlékszik a jelenetre, mikor Charlie és Alan feltöltik üzemanyaggal az elrejtett japán tankot, hogy azzal menjenek Kamasuka erődítményéhez. Ebben a jelenetben szúrt ki egy izgalmas, ugyanakkor kolosszális bakit az egyik magyarországi rajongó, aki el is küldte nekünk:

„Milliószor láttam már a Kincs, ami nincs-et, de hihetetlen, hogy eddig sosem vettem észre. A tankos jelenetben, mikor Charlie beszáll a tankba, még egy barna pólót visel a felsője alatt, aztán vágás, és mikor már beül a tankba, egy Puffin lekváros logóval ellátott póló van már rajta, ami fehér színű. Bár szerintem ez sokkal szembetűnőbb, mint Charlie cipője volt, de durva, hogy pont ezt nem vette észre eddig senki”

- írta olvasónk a levelében, aki el is küldte a szóban forgó jelentet. Ha csak a bakis részt néznétek meg, tekerjetek 4 perchez!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás