promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Terence Hill megmutatta a házát a magyar rajongóknak, ilyen élményben ritkán lehet részed
Borítókép:  Profimédia - Illusztráció
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Gyönyörű helyen lakik a magyarok kedvence.

Terence Hill és Bud Spencer párosa kétségtelenül azok közé az ikonikus duók közé tartozik Magyarországon, amelyek az évtizedek során mély gyökereket eresztettek a popkultúrában, és amelyeket soha nem lehet majd elfelejteni. A filmjeiket és az azokhoz kapcsolódó élményeket a szülők örömmel osztják meg a következő generációkkal, és így ezek a klasszikus filmélmények folyamatosan továbböröklődnek. Ráadásul a filmek olyannyira sajátságos humorral és milliővel rendelkeznek, amelyek itt Magyarországon mindig is óriási sikereket értek el. Nem véletlen tehát, hogy nálunk ekkora rajongóábor alakult ki a duó körül.

Terence Hill-nek van egy másik legendás sorozata, amely még mindig népszerűségnek örvend Magyarországon is, és folyamatosan fut a tévékben. Ez a Don Matteo-sorozat, amelyben Terence Hill egy kis olasz város plébánosát alakítja. A Don Matteo-sorozat elképesztően népszerű Olaszországban, és Magyarországon is megnyerte a nézők szívét, szeptember 22-től pedig a Duna TV műsorán láthatjuk a legendás sorozat 13. évadát.

Terence Hill még mindig aktív, ám korábban szomorú hír jött.

Az új évad kezdetét is úgy lehetne összefoglalni, hogy búcsúzzunk el Don Matteótól, ugyanis kiderült, hogy ez lesz utolsó évadja a főszerepben. Azonban ne aggódjunk, mert ez nem jelenti azt, hogy a sorozat véget ér. Az új plébános érkezik Spoleto városába, akit Raoul Bova fog alakítani, és őt Don Massimo néven fogják ismerni. Persze mindenki kíváncsi, hogy fog működni a széria így is.

Aki viszont követi Terence Hillt a közösségi oldalán, olykor szenzáció fotókba futhat bele a régi forgatásokról, vagy éppen szeméyles dolgokról, mint például a háza, ezt pedig most a magyar rajongók is láthatják:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás