promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egetrengető bakit találtak Bud Spencer filmjében, 46 évig senki se vette észre
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Komoly hibát talált az egyik rajongó a Bűnvadászok-ban.

Bud Spencer és Terence Hill filmjeit nagyon szeretik Magyarországon; talán még jobban is, mint Olaszországban. Persze ezek a filmek sem hibátlanok, de nem is azért akkora rajongás van körülöttük, mert olyan tökéletesek lennének, hanem mert szórakoztatóak, és akárhányszor meg lehet nézni őket.

A rajongók éppen ezért akár huszadszor vagy harmincadszor nézik újra a pofonosztó páros valamelyik alkotását, mindig találnak benne olyan apróságokat, amik eddig elkerülték a figyelmüket. Most éppen az 1977-ben bemutatott Bűnvadászok című filmben szúrtak ki egy bakit, ami látszólag a forgatókönyvíró elsődleges hibája, de a forgatáson sem jutott eszébe senkinek szólni, hogy ez így nem biztos, hogy rendben lesz.

A történet szerint Kirby és Walsh véletlenül kerülnek a rendőrök közé, de a kiképzés után mindent elkövetnek annak érdekében, hogy mihamarabb lapátra tegyék onnan őket. Terence Hill karaktere kitalálja, hogy ha közúti ellenőrzésen megalázzák a kormányzót és az államügyészt, akkor pár órán belül kirúgják őket a rendőrségtől.

„A Bűnvadászokban miért az utast szondáztatják, veszik el a jogsiját és vádolják meg gyorshajtással ittas állapotban?”

- dobta be a kérdést az egyik magyarországi csoportban az egyik rajongó.

Ugyanis, ha emlékszünk a jelenetre, az autót, amit Bud Spencer és Terence Hill megállított, az államügyész vezette, a kormányzó pedig az anyós ülésen ült. Walsh mégis utóbbit kérte meg, hogy leheljen rá. A bakiról egyből elkezdtek találgatni, diskurálni a hazai rajongók, mire volt, aki előállt egy épkézláb magyarázattal.

„Bizonyos államokban olyan a jogrend, hogy ittas ember nem ülhet a sofőr mellett - csak hátul. Ez innen nézve furcsa, de nyilván ha belegondolsz nem egészen alaptalan, hiszen megzavarhat elvileg a vezetésben. Szerintem erről van szó - de lehet hogy csak baki”

Szerintetek tényleg bakiról van szó? Nézzétek meg a filmrészletet, és döntsétek el magatok!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás