promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bud Spencer magyarul beszél ebben az elfeledett videóban, üzenete az egész országnak szólt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bud Spencer váratlanul magyarul szólalt meg egy reklámfilmben.

Bud Spencer, vagyis Carlo Pedersoli lánya nemrég a közösségi médián keresztül reagált a Fradi-Újpesti mérkőzésen látott élőképre, amin édesapja és Terence Hill Bűnvadászok című közös filmjéből volt olvasható egy átalakított idézet. A poénos kép nagyon tetszett Bud Spencer lányának, aki a Facebook-on keresztül üzent a magyaroknak.

Az ország kedvenc pofonosztójáról köztudott, hogy nagyon szerette a magyarokat - egy különleges népnek tartott minket -, többször is járt Budapesten, exkluzív interjút adott Friderikusz Sándornak, sőt, még egy reklámfilmben is szerepelt,

amiben ráadásul magyarul szólalt meg.

Persze nem egész mondatokat hallhattunk tőle, de elég volt ezt a két szót kimondania magyarul, és teljesen lehidalt tőle mindenki, aki csak hallotta. Igaz, hogy egy elfeledett videóról van szó, amit nem könnyű megtalálni, de mi most újra elhoztuk nektek, hogy újra meghallgassátok a magyarul beszélő Bud Spencert.

Az olasz színészóriás az Arany Fácán sör nyereményjátékának reklámjához adta annak idején a nevét és az arcát, de ez volt az a videó is, amiben Carlo Pedersoli köszönetet mondott a magyaroknak a sikereiért. A színész még utolsó éveiben is nagy örömmel emlékezett vissza utolsó vízilabdás mérkőzésére, amit éppen itt Budapesten, a magyar válogatott ellen vívott 1955. december 2-án.

„A magyar rajongóimnak különösen sokat köszönhetek. Tudom, hogy több rajongói klub is működik, hihetetlen, hogy a magyar közönség mennyire kitartó, lelkes, és ez nekem nagyon sokat jelent. Természetes, hogy elfogadtam egy ilyen izgalmas magyar felkérést. Sőt, remélem hamarosan személyesen is el tudok menni Magyarországra”

- mondja a reklámban Bud Spencer, de sajnos Magyarországra már nem tudott eljönni 2016-ban bekövetkezett halála előtt, aki az egyik filmjére utalva, poénosan zárta le az Arany Fácános videóját.

„Induljon a játék! De figyelem, jó munkát végezzetek, különben dühbe jövünk!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás