promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bud Spencer lánya üzent a magyaroknak, lehidaltunk attól, amit mondott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Cristiana Pedersoli három szóban mondta el a véleményét.

Bud Spencer nagyon szerette Magyarországot, úgy vélte, az itteni rajongók jobban tudtak azonosulni az életművével, mint az olaszok. Az volt a véleménye, hogy a magyar nép igen különleges, hogy az itt élő emberek erősek és nagylelkűek.

Gyakran visszavágyott Budapestre, amiről egy 2014-es interjúban is említést tett, de sajnos már nem volt lehetősége arra, hogy újra visszatérjen a fővárosunkba.

„Elég rég nem jártam Magyarországon, de nagyszerű emlékeket őrzök róla, különösen abból az időből, amikor a vízilabda-válogatottunkkal játszottunk Budapesten, nemzetközi tornán. Nagyszerű emlékek! Remélem, hamarosan visszatérhetek Budapestre!”

- mondta annak idején Bud Spencer, aki amellett, hogy Friderikusz Sándor műsorának vendége volt, még egy magyar reklámban is szerepelt; az alábbi videóban pedig még többet mesél rólunk.


A magyarok még most is nagyon szeretik Bud Spencer filmjeit, gyakran idéznek valamelyik örökzöld alkotásából, például a Bűnvadászok egyik legendás sorát, ami igazából nem is Bud Spencer, hanem Terence Hill szájából hangzik el:

„Rablótámadás, kezeket fel! Jobb, ha te mondod, a te hangod mélyebb”.

Nem olyan régen a Fradi-Újpest meccsen volt egy élőkép, amin a fradisták kicsit csípkelődtek az újpesti drukkerekkel; ők így alakították át a híres mondatot:

„25 éve nem voltak bajnokok! Jobb, ha te mondod, a te hangod mélyebb”.

Ezt a poént bizonyára Bud Spencer is megmosolyogta volna, és mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a lánya, Cristiana Pedersoli három szóban fejtette ki véleményét a Nemzeti Sport Online erről szóló posztja alatt.

„Fantasztikus! Köszönjük szépen!”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás