promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bud Spencer magyar lánya bevallotta, 6 éves koráig nem is tudta ki az apukája
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Minden magyar családban van egy Bud Spencer-sztori, de ez a sztori egészen különleges. Ráskó Eszter sokáig össze volt zavarodva, hogy most akkor ki is az ő apukája? A VIASAT3 műsorából, az Adom a napomból ez is kiderült.

 

 

Bud Spencer sajnos már 7 éve nincs velünk, személye azonban még mindig magyarok tízezreit tartja lázban, van ahol nem telik el úgy hétvége, hogy ne menne le legalább egy Bud Spencer film. A rajongás érthető, hiszen a vízilabdázóból lett olasz sztár filmjein nem is egy, hanem már-már megszámlálhatatlanul sok generáció nőtt fel, népszerű filmjeivel még ma is rendszeresen találkozhatunk a TV-csatornák képernyőjén.

Személye igazi hungarikummá vált, nem véletlenül kapott saját szobrot Budapesten.

Éppen ezért talán nem meglepő, hogy a rajongók is személyesen is kötődnek a felszínen mindig morcos, de közben mélyen mégis kedves pofozógéphez, minden családnak megvan a maga Bud Spencer-es története. Tegnap Ráskó Eszter mesélt erről az Adom a napom című műsorban, ahol mindig egy-egy ismert személy átlagos napját lehet végigkövetni, aki pedig még többre is kíváncsi, az este a VIASAT3-on nézheti a műsor esti talk show-ját, ahol Geszti Péter kérdezgeti az interjúalanyokat.

„Én akkora Bud Spencer rajongó vagyok, hogy hat éves koromig azt hittem, hogy apám és Bud Spencer ugyanaz a személy, mert ugyanúgy néznek ki… Amikor kiderült, hogy nem így van, azt egy évig dolgoztam fel”

A humorista tehát nem hazudtolta meg önmagát, még ezt a vicces anekdotát is a legnagyobb természetességgel adta elő, ráadásul rögtön utána rá is tett még egy lapáttal, mikor elmeséte, hogy gyerekként azt is gondolta, hogy a MÁV az apukája tulajdona, mert annyira hasonlónak látta az egyébként nem is annyira hasonló logókat. Ha tehát szigorúan nézzük:

Raskó Eszter apukája Bud Spencer, aki mellesleg a Magyar Államvasútak tulajdonosa is.

Ez is azt mutatja, milyen egészen elbűvölő a gyermeki elme.

Ráskó Eszter szexuálpszichológus és HR-vezető, a nagyközönség azonban minden bizonnyal inkább komikusként ismeri a Comedy Central és a Showder Klub stand-up műsoraiból, vagy a Dumaszínház társulatából. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás