promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tömegesen felháborodtak Bud Spencer rajongói, érthető az oka
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Bud Spencer hazai rajongói nagyon kiakadtak ezen.

Vannak olyan klasszikus filmek, amiket jobb nem modernizált köntösben újra feldolgozni, és vannak olyan legendás színészek, akik pótolhatatlanok és utánozhatatlanok. Tavaly a Netflixen debütált a Különben dühbe jövünk újfajta feldolgozása, amiben megpróbálták remakelni Bud Spencer és Terence Hill egyik leghíresebb filmjét. most pedig érkezik a Piedone-sorozat, ami bár nem titkolja, hogy egy folytatása lesz a 70-es évek népszerű, bűnügyi vígjátékainak, a rajongókat akkor is felháborította, hogy egyáltalán bárkiben felmerült egy ilyen szériának a gondolata.

Több, mint 40 évvel az utolsó Piedone-film után most bejelentették, hogy a Sky Italia készít egy négyrészes sorozatot Piedone címmel, aminek főszereplője a Gomorra sztárja, Salvatore Esposito lesz

A jó hír, hogy a történet ezúttal nem Rizzo felügyelőre épül, hanem az egyik tanítványára, Vincenzo Palmieri-re, aki Piedone szellemi örököseként visszatér Nápolyba, hogy szembenézzen a múlt démonaival, miközben ki kell érdemelnie csapata bizalmát és elfogadtatnia a főnökeivel, hogy furcsa módszerei igenis célravezetők; ugyanis - akárcsak Piedone - ő sem szeret más fegyvert használni, csak az ökleit.

A produkcióban többek között szerepelni fog Bud Spencer fia, Giuseppe Pedersoli is, a forgatókönyvet Peppe Fiore jegyzi, a rendezői székben pedig Alessio Maria Federici foglal helyet.

A hazai rajongók között sokan vannak, akik kiakadtak a bejelentés miatt, felháborodásuk pedig valahol érthető - még ha a sorozat nem is akarja semmilyen formában pótolni Bud Spencert:

„A legrosszabb filmet is előbb nézem meg, mint ezt. Bud az Bud, Terence meg Terence, gyakorolni lehet, de soha az életben nem lesz hasonló sem, mint az eredeti, akit szeretek. A róluk állított képet még csak megrengetni sem akarom”

„Be lehet ülni egy Trabantba és lehet azt mondani hogy ugyanolyan élmény vele utazni, mint egy Mercedesben de nem. Na ez is ilyen a felmelegített töltött paprika! Minden olyan, ami utánzás, az egy nagy büdös semmi!”

„Úgy hiányzik ez nekünk, mint sárgaláz a lepretelepre”

„Ugye ez egy vicc!?”

Ezek mellett persze többen is vannak, akik annak ellenére is kíváncsiak a sorozatra, hogy Rizzo felügyelő maximum csak említésképpen lesz benne. Azt egyelőre nem tudni, hogy a szériát mikortól láthatják az olasz, és a magyar rajongók.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás