promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tényleg ez Bud Spencer legrosszabb filmje?
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongók kikérik maguknak, hogy ezt hívják Bud Spencer legrosszabb filmjének.

Bud Spencer és Terence Hill filmjein generációk nőttek fel, és még mindig nem mentek ki a divatból. A legendás pofonosztók még most is újabb és újabb rajongókat szereznek maguknak, és nemcsak Olaszországban, de Magyarországon is egyre népesebb tábor rajong értük.

Természetesen nem csak a közös filmjeiket lehet imádni - bár kétség sem fér hozzá, hogy ketten ütnek igazán -, de az önálló produkcióik között is számos olyan van, amiket kifejezetten kedvelnek a rajongók. Ha Bud Spencer külön filmjeit nézzük, akkor olyan címeket említhetnénk példának, mint mondjuk a Piedone-filmek, a Seriff az égből, az Akit Buldózernek hívtak, a Bombajó bokszoló, vagy az Aladdin.

Utóbbival kapcsolatban nagyon megoszlanak a vélemények, mert míg egyesek a színész legrosszabb filmjének tartják, mások legalább annyira szeretik, mint bármelyik másik alkotását. Az egyik magyar Bud Spencer és Terence Hill rajongói csoportban épp mostanában beszéltek arról, hogy az Aladdin mennyire egy alulértékelt film.

„Pedig jó film ! Meg a zenéje is jó”

„Szerintem tök aranyos film”

„Még 7 évesen láttam, első Bud Spencer filmem. Nagyon szeretem”

- olvasható a kommentszekcióban.

Olyan rajongó is akad, aki nem titkolja, hogy neki nem tetszik az Aladdin, míg olyan is leírta a véleményét, aki szerint ugyan nem a legrosszabb filmje, de tényleg nem tartozik a legjobbak közé. Egy másik hozzászóló pedig rávilágított arra, hogy nem ez az egyetlen alulértékelt Bud Spencer-film:

„Szerintem az Élet vagy halál és a Fél lábbal a paradicsomban is nagyon alulértékelt, a Zsoldoskatonával együtt”.

Ha megnézzük az Aladdinnak az értékelését, akkor azt láthatjuk, hogy az IMDb-n a 34. a listában 5,3 ponttal, vagyis ebben az esetben a harmadik "legrosszabb" film, ugyanis csak a Terence Hill-féle Lucky Luke, illetve a Kalózok háborúja van mögötte. A toplista első 10 helyén az alábbi címek olvashatók:

  1. Az ördög jobb és bal keze (7,4)
  2. Nevem: Senki (7,3)
  3. Különben dühbe jövünk (7,3)
  4. Az ördög jobb és bal keze 2. (7,2)
  5. Kincs, ami nincs (7,1)
  6. Nincs kettő négy nélkül (7,1)
  7. Nyomás utána! (7,1)
  8. Bűnvadászok (7,1)
  9. És megint dühbe jövünk (7,1)
  10. Akit Buldózernek hívtak (6,7)


[[vid]]

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás