promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bud Spencer tényleg magyar személyi igazolványt kapott – a rajongók ebből nem engedtek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bud Spencer arca bizony ott volt egy magyar személyi igazolványon, amit a rajongóknak köszönhet.

Valószínűleg Magyarországon senkinek sem kell bemutatni Bud Spencert. Még az is látott tőle egészen biztosan egy filmet, aki nem kedveli annyira a munkásságát. A magyarok többsége azonban falja ezeket, és akkor is oda tudnak ülni a tévé elé, ha ezrediére megy le valamelyik Bud Spencer alkotásnak az ismétlése.

Érdekes is lenne összeszámolni, hogy némelyik hányszor ment le a megjelenése óta hazánkban. Persze azt szeretjük, hogy ha Bud Spencer mellett van is valaki, és ez az illető nem más, mint Terence Hill.

A duó 1967-től 1985-ig rengeteget alkotásban dolgozott együtt. Az utolsó közös filmjüket csaknem tíz év után vették fel, amit 1994 karácsonyán mutattak be az olaszországi mozik – ez volt a „Bunyó karácsonyig”, amit amúgy Terence Hill rendezett. Ezután útjaik végleg külön váltak, de természetesen jóbarátok maradtak.

Bud Spencer végül 2016-ban hunyt el, 87 éves korában. A legendás színész fia, Giuseppe Pedersoli anno elmondta, hogy édesapja nem szenvedett, békésen távozott. Bud Spencer utolsó szava az volt, hogy „köszönöm”. Ez a családjának szólt ugyebár elsősorban, akik végig ott voltak mellette.

Akárcsak a most 84 éves Terence Hill, úgy Bud Spencer is nagyon jó kapcsolatot ápolt a magyar rajongókkal. Nem is csoda, hogy hazánkat is erősen megrendítette a színész halálhíre anno. Volt arra is példa, hogy a legenda magyarul üzent az itteni rajongóinak.

Van egy nagyon régi mém, amin azt lehet, hogy Bud Spencer magyar személyi igazolványt kapott. Tény, hogy profibban is meg lehetett volna szerkeszteni ezt, de a fanok a mai napig imádják.

Ugyebár ez is afféle gesztust, hogy sokan Bud Spencert már gyakorlatilag félig magyarnak tekintették. Az biztos, hogy mai napig örülten boldog pillanatokat tud okozni a régi filmjeivel. A lenti videóban közben tíz olyan dolgot nézhettek meg, amit nem biztos, hogy tudtatok róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás