promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ütősen nehéz kvíz: a legnagyobb filmrajongók is elhasalnak ezeken a kérdéseken - te Bud Spencer-gigarajonónak vallod magad?
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezt a kvízt még a legnagyobb Bud Spencer-rajongók sem tudják tökéletesen kitölteni.

Bud Spencer és Terence Hill valóságos ikonoknak, legendáknak számítanak Magyarországon, hiszen rengetegen rajonganak értük nálunk. A filmjeiket a mai napig folyamatosan játsszák valamelyik csatornán, gyakorlatilag nem telik el úgy hét, hogy ne adnának legalább 2-3 pofonosztós filmet a tv-ben.

Mi is nagyon szeretjük Spencer és Hill filmjeit - legyen szó önálló vagy közös filmről -, és számos ütős kvízt készítettünk már róluk. Most azonban olyan tesztet állítottunk össze, amibe kifejezetten nehéz kérdéseket válogattunk össze.

Ezek olyan kérdések, amik még a legnagyobb gigarajongókat is meg fogja izzasztani, ugyanis komolyan kutatni kell majd az emlékezetetekben, hogy mind a 10 kérdésre jó választ tudjatok adni. Talán nem túlzás azt mondani, hogy minden 20. ember lesz majd képes arra, hogy legalább tökéletesen megtippelje a válaszokat, de olyan biztos nem lesz, aki minden kérdésre saját kútfőből tudni fogja a jó megoldást.

Az utolsó kérdés viszont olyan pletykára épül, ami leginkább Olaszországban ismert, viszont a Promotions is írt róla korábban. Amennyiben szeretnétek segítséget kapni ehhez a kérdéshez, először kattintsatok IDE, és olvassátok el a róla szóló cikket.

Jöjjön tehát az eddigi legnehezebb kvíz, amit valaha is összeállítottak Bud Spencer és Terence Hill filmjeiből. Ha pedig tetszett a teszt, akkor ajánljuk figyelmetekbe a másik két kvízt is, amit beletettünk a cikkbe.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás