promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: felismered Bud Spencer filmjeit egyetlen képkockáról? 10/10-re még a legnagyobb rajongók sem képesek

Képkvíz: felismered Bud Spencer filmjeit egyetlen képkockáról? 10/10-re még a legnagyobb rajongók sem képesek

Kvízek

Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Bud Spencer rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képkvízzel.

Bud Spencer és Terence Hill filmjei elképesztő népszerűségnek örvendenek Magyarországon; már-már nagyobb rajongás van körülöttük, mint Olaszországban. A televízióban is gyakran elcsíphetjük a legendás pofonosztó páros valamelyik közös, vagy önálló filmjét, és vannak, akik minden egyes hétvégén képesek akár huszadszor, századszor végignézni a Kincs, ami nincs-et, a Piedone-t, vagy Az ördög jobb és bal kezét.

Nemrég utánajártunk, hogy mi lehet az oka annak, hogy ezek a filmek ennyire sikeresnek és örökzöldnek számítanak Magyarországon.

Többször is írtunk már Bud Spencer és Terence Hill filmjeiről - azok bakijairól, érdekességeiről, kimaradt vagy sosem látott jeleneteiről -, de arra is volt már példa, hogy egy-egy kvízt állítottunk össze belőlük. Olyat viszont még nem csináltunk, hogy képkvízt készítettünk volna.

Most pont egy ilyen tudástesztet állítottunk össze: 10 képet fogtok látni Bud Spencer valamelyik filmjéből, és nektek el kell döntenetek, hogy az melyik filmből lett kivágva. A feladat nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik, hiszen több beugratós képet is tettünk a kvízbe, szóval bizonyos esetekben komolyan meg kell fontolni a választ, mielőtt jelölnénk.

Ha pedig tetszett ez a kvíz, akkor alább találhattok további Bud Spencer és Terence Hill-es tudástesztet, amivel megtudhatjátok, mekkora rajongói vagytok a legendás pofonosztóknak.

Borítókép:  Profimedia

Hasonló tartalmak

Galéria - Van képünk hozzá

Színes

Tech & Tudomány

Helyi Hírek

Időjárás