promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: mennyire ismered a Különben dühbe jövünk című filmet? A nagy Bud Spencer és Terence Hill kvíz 1. fordulója
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jöhet egy kvíz a Különben dühbe jövünk című filmről?

Szokás az RTL Magyarországnál, hogy az év utolsó napján több Bud Spencer és Terence Hill filmet is leadnak egymás után. Ez évek óta egy televíziós tradíció, aminek minden bizonnyal nagyon örülnek a hazai rajongók. A Facebook-on már közzé is tették a saját kis csoportjukban, hogy mikor és melyik filmek lesznek majd láthatók december 31-én az RTL-en.

  • 15:35-kor a Kincs, ami nincs-el kezdődik a maraton;
  • 19 órakor a Különben dühbe jövünk lesz látható;
  • 21:20-tól pedig az És megint dühbe jövünk-el zárul a nap.

Ebből az alkalomból úgy döntöttünk, hogy készítünk egy nagy Bud Spencer és Terence Hill kvízsorozatot, amiben a legendás pofonosztó 5 legnépszerűbb közös filmjével kapcsolatban teszünk fel kérdéseket. A sort az 1974-ben bemutatott Különben dühbe jövünk-el nyitjuk meg, amit majd december 28-án az És megint dühbe jövünk kvíz fog követni.

Ezekkel a tesztekkel próbára tehetitek magatokat, hogy mekkora rajongók vagytok, és mennyire jól ismeritek ezeket a filmeket. Minden fordulóban 10-10 kérdésre kell majd jól válaszolnotok, szóval érdemes lesz majd a Promotions-t figyelni, ugyanis december 27. és december 31. között, minden nap 15:34-kor fogjuk publikálni ezeket a kvízeket. Íme az első!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás