promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: mennyire ismered a Kincs, ami nincs című filmet? A nagy Bud Spencer és Terence Hill kvíz 5. fordulója
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mivel szilveszterkor a tv-ben is adják, itt egy kvíz a Kincs, ami nincs című filmről.

Az RTL-nek köszönhetően a szilveszter teljesen összeforrt már Bud Spencerrel és Terence Hillel, ugyanis Magyarországon most már éppúgy nincs óév búcsúztatás a két pofonosztó nélkül, mint ahogy nincs karácsony Kevin nélkül sem.

December 31-én ezúttal rövidebb lesz a filmes maraton, de most sem maradunk Bud és Terence nélkül idén szilveszterkor sem. Fél 4 körül kezdődik a Kincs, ami nincs, amit a Híradó után a Különben dühbe jövünk, majd az És megint dühbe jövünk fog követni. Ennek alkalmából a Promotions-ön készítettünk egy 5 fordulós kvízsorozatot, amikben szeretett pofonosztóink legsikeresebb filmjeiből tettünk fel kérdéseket.

Az eddig publikált teszteken - amik a Különben dühbe jövünkkel, az És megint dühbe jövünkkel, a Bűnvadászokkal, és a Nincs kettő négy nélkül-el voltak kapcsolatosak - összesen 40 pontot lehetett gyűjteni, és most itt az utolsó forduló, amiben újabb 10 pontot szerezhettek. Kvízsorozatunkat a Kincs, ami nincs-el zárjuk, ami sokak szerint Bud Spencer és Terence Hill legjobb közös filmje.

Persze rajongó legyen a talpán, aki mind a 10 kérdésre helyesen tud majd válaszolni, ugyanis az utolsó fordulóban már nagy részletekbe menő kérdéseket válogattunk össze. Aki nagyon sokszor és nagyon figyelmesen látta a filmet, annak nem lesz vele problémája, de az sem kizárt, hogy bizonyos válaszokat elhamarkodottan jelöl be, és emiatt csúszik majd le a maximális pontszámról. Teszteljétek tudásotokat a kvízzel, aztán töltsétek ki a másik négy filmhez tartozó kvízt is, ha még nem tettétek volna.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás