promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: mennyire ismered az És megint dühbe jövünk című filmet? A nagy Bud Spencer és Terence Hill kvíz 2. fordulója
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jöhet egy kvíz az És megint dühbe jövünk-ről?

1978-ban mutatták be Olaszországban Bud Spencer és Terence Hill nagy sikerű közös filmjét, az És megint dühbe jövünk-et, ami a címével ellentétben nem a Különben dühbe jövünk folytatása. Magyarországon gyakran el lehet csípni ezt a filmet az RTL Magyarország valamelyik csatornáján, de minden szilveszterkor is műsorra tűzik.

A filmmel kapcsolatban nagyon sok érdekességet lehet találni az interneten; például tudtátok, hogy a filmben említett Fárosz egy valóban létező versenyló volt, aki 40 évvel a film bemutatója előtt pusztult el?

A magyarországi rajongói csoportban nap, mint nap szóba kerül a legendás pofonosztó egyik legjobban sikerült filmje, nemrég például az egyik hazai rajongó kiszúrta, hogy van egy hatalmas dramaturgiai hiba a filmben, amit a készítők teljesen figyelmen kívül hagytak. Ez a hiba éppen a film bunkójához, Bugsy-hoz kötődik - hogy miről is van szó, arról az alábbi cikkben olvashattok:

Mivel az év utolsó napját az RTL is a világ két legimádottabb pofonosztójával tölti, ezért arra gondoltunk, mi is velük töltjük 2022 utolsó napjait. Összeállítottunk egy nagy Bud Spencer és Terence Hill kvízt, amivel tesztelhetitek magatokat, hogy mekkora rajongói is vagytok a filmeknek.

A következő kvízben az És megint dühbe jövünk-kel kapcsolatban fogtok látni 10 kérdést, amire jól kell válaszolnotok. Ha pedig kitöltenétek a többit is, akkor csak írjátok be a keresőbe Bud vagy Terence nevét, és máris meg fogjátok találni őket. De a cikk alján megtaláljátok a tegnapi 1. fordulós kvízt is, ami a Különben dühbe jövünkkel kapcsolatos.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás