promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: mennyire ismered a Nincs kettő négy nélkül című filmet? A nagy Bud Spencer és Terence Hill kvíz 4. fordulója
Borítókép:  Port.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jöhet egy kvíz a Nincs kettő négy nélkül-ről?

1984-ben mutatták be a Nincs kettő négy nélkül című Bud Spencer és Terence Hill-filmet, aztán viszonylag hamar, 1986-ban Magyarországon is elkezdték vetíteni a mozik. Ez az a film, ami eddig sosem hiányozhatott az RTL szilveszteri maratonjából, viszont ebben az évben eggyel kevesebb közös filmjüket tűzik műsorra, és a Nincs kettő négy nélkül már nincs köztük.

A nagy Bud Spencer és Terence Hill kvízsorozatunk utolsó előtti részében ezzel a filmmel kapcsolatban teszünk fel kérdéseket. Az alábbi kvízben 10 kérdést fogtok látni, és nektek helyesen meg kell válaszolnotok azokat.

Ezzel a kvízzel tesztelhetitek magatokat, hogy mennyire jól emlékeztek a film bizonyos pillanataira és részleteire, így aztán kiderül, hogy mekkora rajongója is vagy a produkciónak. De ha kitöltöd a legendás pofonosztók filmjeiről készült kvízsorozat többi részét is, akkor megtudhatod, hogy mekkora rajongója vagy Bud Spencernek és Terence Hillnek. Eddig olyan filmekről publikáltunk kvízt, mint a Különben dühbe jövünk, az És megint dühbe jövünk, és a Bűnvadászok. December 31-én pedig jön a nagy kvízsorozat utolsó része, amiben a Kincs, ami nincs-ről teszünk fel kérdéseket.

Az említett három kvízt a cikk alján találjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás