promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a bizonyíték a Sztárbox csalására? Dobos Evelin RTL-es párját bemocskolták, most nagyobb a botrány, mint korábban
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL szándékosan Dobos Evelinnel akarja megnyeretni a Sztárboxot?

Újabb botrány árnyékolja be a Sztárbox-ot. Most éppen Dobos Evelinre szálltak rá a nézők, akik azzal vádolják a műsort és az RTL-t, hogy a színésznőt csalással, elcsalt pontozásokkal akarják kihozni végső győztesnek a női könnyűsúly kategóriában. Korábban egyszer már meggyanúsították Dobos Evelint, hogy csalással verte meg Sáfrány Emesét, hiszen másfajta fejvédőt használt, mint a légtornász édesanya.

Miután Kokó elmagyarázta, hogy egy orrot védő plexi nem segíthette hozzá Dobos Evelint a győzelemhez, elvonultak a viharfelhők. Aztán jött az elődöntő, amiben sokan arra számítottak, hogy Nyári Dia könnyedén le fogja győzni A Konyhafőnök VIP egykori győztesét. Mindenki meglepetésére azonban a pontozóbírók Dobos Evelin javára döntöttek, így ő állhat majd ki Berki Mazsi ellen a Sztárbox döntőjében.

Az igazi botrány csak ezután robbant ki. Nemcsak a nézők részéről, de belső körökből is hallottunk olyat, hogy a helyszínen szurkolók és dolgozók közül is többen értetlenül álltak, mikor Dobos Evelin nevét kiabálták az eredményhirdetésnél. Egy neve elhallgatását kérő informátor szerint Nyári Diának kellett volna a döntőbe mennie.

„Én ott voltam a helyszínen, és láttam, hogy Dia sokkal több tiszta ütést tudott bevinni, mint Evelin. Bárkivel beszélgettem utána - hozzáértővel, laikussal, RTL-essel -, mindenki csodálkozott az eredményen. Nem értjük, hogy mi történt. Pontosabban de, értjük és tudjuk, hiszen látjuk, ki az Evelin pasija”

Informátorunk itt Kovács Dániel Richárdra, az RTL egyik rendezőjére utalt, aki a csatorna több műsorában és sorozatában is közreműködött - úgymint a Celeb vagyok, ments ki innen!, az Apatigris, a Válótársak, az Éjjel-nappal Budapest, A tanár, A Király, és a Mellékhatás. A producer-rendezőről tévesen elterjedt, hogy Dobos Evelin és Nyári Dia mérkőzése előtt tett egy furcsa kijelentést, ami sokak szerint egy elszólás is volt; azonban azt, hogy a "barátai pontoznak", nem ő, hanem Dietz Gusztáv mondta. Kovács Dániel Richárd egyedül annyit mondott, amit Csobot Adélnak nyilatkozott:

„Azt gondolom, hogy egyáltalán nem szoros a mérkőzés, Evelin a létező legjobb! Pontozással nyer és neked is meg mindenkinek elmondom, hogy ebben a fejvédőben iszonyatosan nehéz bokszolni, nem lát benne, és mindig, minden menet végén rácsúszik a szemére, és vakon bokszol, és még így is ő a jobb!”


A nézők szerint azonban ennek ellenére is csalás történhetett a Sztárbox-ban, és Dobos Evelint szándékosan akarják végig nyomni a műsoron; de nyilván ebbe Berki Mazsinak is lesz beleszólása. A közösségi médiában elszabadultak az indulatok, többen is azon a véleményen vannak, hogy Evelin már A Konyhafőnök VIP-t is protekcióval nyerhette meg, és most ugyanez lesz a Sztárbox-ban is.

„Ha a bíró nem állítja le Diát az ellenfél "fejvédő" igazítása miatt, kiütötte volna a fenébe a kis protekciós cicuskát”

„Majd fejvédőt igazítanak Evelinnek, mikor Mazsi is kiütné? Vagy ott mi lesz a kibúvó?”

„Ez már pofátlanság. Dia jobb volt. Remélem Mazsi kiüti... Bokszolói szemmel sem értem, hogy jutott idáig, de egészségére. Nulla köze van a sportághoz”

„Evelint azóta tolja az RTL minden műsorban és sorozatban mióta ezzel a férfival van együtt. Lehet kedves aranyos vagy bármi, de sajnos tehetség az nincs benne, ennek ellenére mindenhol őt látjuk”

- írják a kommentelők.

Az alábbi videóban Berki Mazsi elárulta, hogy Evelin melyik trükkjét leste el tőle.


Most pedig rajtatok a sor, hogy elmondjátok a véleményeteket. Dobos Evelin valóban csalással nyerte meg az eddigi meccseit a Sztárbox-ban? És mi várható akkor a döntőben? Berki Mazsit is pontozással fogja megverni, vagy Mazsi kiütéssel elviszi az övet?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás