promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Veszélybe került a Sztárbox vasárnapi döntője? Fontos részletek derültek ki Dobos Evelin állapotáról
Borítókép:  RTL.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem jöttek jó hírek.

Az utóbbi hetekben nagyon sok embert érdekel a Sztárbox az RTL-en, elképesztő kommentrengeteget és érzelmes megszólalásokat vált ki a közösségi oldalakon az esemény, és nagyon sokszor megosztja az embereket az, ami a ringben történik, így pedig rengetegen követik a műsorral kapcsolatos fejleményeket a közösségi oldalakon.

És elérkeztünk a döntőkhöz.

A most következő vasárnap egyik legjobban várt médiaeseménye lesz az RTL-en, amelyet már hetek óta várnak az emberek, hiszen következnek a döntők a Sztárbox-ban, és ennek keretében Berki Mazsi és Dobos Evelin döntője az egyik legjobban várt mérkőzés a ringben. Ám korábban nem jó hírek érkeztek, és erről az RTL is beszámolt egy hosszabb cikkben. 

Dobos Evelin ugyanis kórházba került, és bizonytalan, hogy ki tud-e majd állni a vasárnapi finálén. Mint a lap is írja, egyelőre nem lehet tudni, hogy rendbe jön-e a döntőig. Evelin most a kórházból üzent a követőinek Instagram-on, mint írja:

"Tegnap éjjel sajnos bekaptam egy vírust, ami nagyon megviselt, minden kijött belőlem. Délután óta a Semmelweis Klinika sürgősségi osztályán fekszem, kapom az infúziókat, az orvosok és nővérek megteszik a tőlük telhetőt, de még mindig nagyon gyenge vagyok. Bízom benne, hogy valami csoda folytán holnapra sokkal jobban leszek, de sajnos benne van a pakliban, hogy vasárnap nem fogok tudni ringbe szàllni. Küldjetek erőt!"

Később az RTL-nek sikerült utolérnie Evelint, aki azt nyilatkozta a lapnak:

"Ezért dolgoztam az edzőmmel hónapokon át, nem történhet meg, hogy nem leszek ott a döntőben"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás