promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez nagyon drága lehetett: Tóth Gabi és kedvese igazi flancos luxushelyen romantikázott, van mit a tejbe aprítaniuk
Borítókép:  TV2 Play - TényekPlusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A hely finoman szólva sem az alacsony árairól híres.

Hol van már az az idő, amikor Tóth Gabi még rejtegette a nyilvánosság elől újdonsült párját? A két fiatal egyre felszabadultabban élvezi egymás társaságát. A nagy és hivatalos, enyhén szólva is teátrális Sztárban Sztáros bejelentés után, melyben Tóth Gabi és kedvese egy szenvedélyes tánc végén összeforrott csókkal üzenték meg a világnak, hogy szeretik egymást és együtt vannak, már sok titkolnivaló nem maradt. Így szabadon belevetették magukat a randevúzásba és vélhetően végre felszabadultan tudják tölteni a közös idejüket.

Már az ellenszenv sem akkora Gabi iránt, mint a válás kirobbanásakor, de ez valószínűleg annak is köszönhető, hogy a magyarok már új párt szánnak volt férjének, Krausz Gábornak: táncpartnerével, Mikes Annával boronálná össze őket a nép.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence most egy romantikus vacsora mellett döntött, melyet Budapest egyik legnívósabb éttermében, a Prime Steakhouse-ban töltöttek el. Az étterem messzeföldön híres, gyakran külföldi vendégek, de hírességek, politikusok is megfordulnak itt. Ez alapján nem nehéz kitalálni, hogy nem egy napi menüs helyről van szó: igazi steak különlegességeket kóstolhatunk a világ minden tájáról, illetve olyan borszekcióval rendelkezik, amivel gyakorlatilag bármelyik másik helyet kenterbe veri, akár Európa szerte is.

A pár serényen fotózott és úgy néz ki, hogy mindent kipróbáltak, amit csak megkívánt a szemük: egy fenséges desszerttálat rendeltek, de a libamáj sem maradhatott ki a a fogások közül.

A számla végösszege eléggé magasra rúghatott, mivel a nívójához mérten egy drága helyről van szó. Azonban itt vacsorázni inkább élmény, mint étkezés: a kiszolgálás filmbe illő, páratlan személyzet gondoskodik arról, hogy minden vendég különlegesnek érezze magát és értéket kapjon a pénzéért.

A képeket Tóth Gabi 24 óráig elérhető Instagram történetében tudod megnézni, IDE KATTINTVA ameddig még elérhető.

Azonban nem maradtok videó nélkül, itt Gabi testvére Tóth Vera látogatta meg ugyanezt az éttermet, így valószínűleg az egész család nagy rajongója a helynek. Ezt a videót, melyben az étterem is bemutatásra kerül itt nézhetitek meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás