promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi kirohant a Sztárban Sztár élő adásából, most tisztázta, hogy pontosan mi volt a hirtelen távozás oka
Borítókép:  TV2 Play - Sztárban Sztár
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rengetegen támadták az énekesnőt, most reagált a vádakra, erre a magyarázatra senki nem számított.

 Tóth Gabi ismét nem jó értelemben került a figyelem középpontjába: a Sztárban Sztár hétvégi élő adása közben az énekesnő egyszer csak se szó se beszéd felállt és kivonult a stúdióból. Nem példa nélküli az eset, ugyanis Gabi messze földön híres heves vérmérsékletéről és temperamentumáról. Mentortársaival gyakran egetrengető vitákat folytatott le és ezeknek többször lett sértődés vége, de a mentorszékből is többször felállt már, elhagyva a stúdiót.

A nézők most is erre gondoltak és sokan csalódásukat fejezték ki, ugyanis Gabi kifejezetten higgadtabban és visszafogottabban viselkedett az adás alatt, vélhetően valóban átkozottul hosszú volt neki a nyár és köszöni szépen, nincs kedve ismét magára vonni a kritikus tömeg figyelmét.

Az adás után néhány nappal egy ismerőse hívta fel figyelmét, hogy ismét róla cikkeznek, amin Gabi jót nevetett és egy 24 óráig elérhető Instagram történetben tisztázta a dolgot, ami olyan hétköznapian egyszerű, hogy erre senki sem gondolt.

Az énekesnő kórházban volt kislányával, Hannarózával, így kemény napok vannak az énekesnő mögött. Amellett, hogy aggódnia kellett a lányáért egy másik részlet is kiderült:

A rotavírus, mely egy hányásos hasmenéses betegség, amely gyermekeknél különösen veszélyes, de felnőtteknél is okozhat kiszáradást. A kis Hannaróza ebben szenvedett és bár az énekesnő ezt eddig nem kötötte a publikum orrára, ő és vélhetően kedvese is elkapták a roppant fertőzött kórt.

A betegség (illetve annak a kellemetlen tünete) pedig nem nézi, hogy te épp élő adásban mentorkodsz, ha rád jön, hogy menni kell, akkor bizony tényleg rohanás van. Ez volt tehát a színésznő távozásának az oka, nem pedig valamilyen belső konfliktus, amit esetleg nem láthattak a tévénézők.

Reméljük, hogy az énekesnő és az egész családja rendben lesz, jó egészséget kívánunk az egész családjának!

Bár Gabinak már egy versenyzője sem szerepel a műsorban, biztos, hogy ő is hatalmas izgalommal várja az utolsó adást és remélhetőleg most az állapota sem fog közbeszólni abban, hogy minden percét kellően kiélvezhesse.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás