promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Váratlan fordulat, Tóth Gabi merész fotóval közölte, olyat lépett, amire már senki nem is számított
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi egy hosszú poszt kíséretében tette közzé a fotót.

Az elmúlt pár hónapban rengeteget és nagyon sok helyen lehetett olvasni Tóth Gabiról és Krausz Gáborról, miután augusztusban kiderült az, hogy a kapcsolatuk véget ér. Ráadásul az ősz folyamán mindkettőjüknek műsoraik is voltak a TV2. Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! nagysikerű műsor zsűrijében foglalt helyet Majka, Köllő Babett és Pápai Joci társaságában, és a műsorban nagyon sok reflexió is született a kapcsolat széthullására, illetve a média is néha sokkal többet szeretett volna belelátni egy-egy szimbolikus mozdulatba vagy cselekedetbe, de mindenki kíváncsi volt, hogy megtudhat-e valami plusz információt arról, hogy mi tértént Krausz Gábor és Tóth Gabi között valójában.

Később pedig újabb és újabb reflexiós hullámokat indított le Tóth Gabi új száma is, amelyet többek között a Sztárban sztár leszek! színpadán is előadott.

Krausz Gábor pedig a Séfek séfe című műsorban szerepelt, illetve utána a Dancing with The Stars következő évadában is láthatták őt a nézők a gyönyörű Mikes Anna partnereként, és nagyon sok szép közös produkciót adtak elő, miközben fokozatosan váltak favoritokká. A végén pedig ők nyerték ezt az évadot.

Tóth Gabi sokszor reflektált az érzelmeire posztokban az Instagram-on, és most is egy hosszabbat osztott meg, amelyben leírja, hogy az év vége fele nagyon sok minden kavarog benne, miközben azt is hozzáteszi, hogy az élete legnehezebb és egyben legszebb éve áll mögötte. A posztot egy merészebb kép kíséretében tette közzé, és rengeteg komment is érkezett hozzá, nagyon sok rajongója biztosította őt támogatásáról, és nagyon sok komment meglehetősen hosszú és érzelmes, kisebb visszaemlékezések keretében történik a reflektálás Tóth Gabi kiírására.

Többen azt írják, hogy a koncerteken érezték az erejét, sokan pedig arról írtak, hogy mindig tudni kell újrakezdeni a dolgokat, még ha az ember sok pofont is kap az élettől.

Íme a poszt teljes egészében, itt elolvashatjátok Tóth Gabi írását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás