promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mikes Annának a leggyönyörűbb magyar szóval üzent Krausz Gábor a tévében
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor nagyon szépen beszélt a kapcsolatukról.

2023-ban Tóth Gabi és Krausz Gábor válása nagy figyelmet kapott a magyar közvéleményben. Ez a téma számos podcastban és YouTube-csatornán is megjelent. Mindkét személy több televíziós műsorban is szerepelt, így számos beszédtéma forrásául szolgáltak, vagyis a szerepléseik, amelyek mindig napvilágra hozhattak valami újabb fejleményt, valami váratlan dolgot, valami olyat, ami új megvilágításba helyezheti a kapcsolatukat.

Az embereket pedig nagyon érdekelte minden új fejlemény az elmúlt pár hónapban.

Krausz Gábor a Séfek séfe című műsorban volt látható, később pedig Mikes Anna társaságában megnyerte a Dancing with the Stars magyar változatának legújabb évadát, igazi közönség kedvencekké váltak, hétről hétre egyre több rajongót szereztek, és az emberek a közösségi média hozzászólások alapján nagyon megkedvelték őket a TV2-n futó csúcsprodukcióban. Ezzel párhuzamosan Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek! című műsor zsűrijében ült, és Papp Máté Bencével közösen is fellépett a műsor keretében.

Az elmúlt időszakban egyre több találgatás látott napvilágot arról, hogy vajon mi lehet Mikes Anna és Krausz Gábor között, így nem csoda, hogy általában feljön ez a kérdés a riportok vagy interjúk kapcsán, amikor beszélgetnek velük. Nemrégiben a Blikk-nek Krausz Gábor egy közeli ismerőse is nyilatkozott, most pedig Krausz Gábor Ausztriában fogadta a Tények Plusz stábját, ahol több kérdésre is válaszolt az adásnak. Mikes Annáról és a kapcsolatukról pedig nagyon szépen fogalmazott, és elhangzott a szájából az egyik leggyönyörűbb magyar szó:

Mint nyilatkozta:

"Egyértelmű, hogy a támaszom marad. Ez nem a műsorról szólt, ez nem egy kötelesség volt neki... Egy teljesen őszinte emberi reakció volt, ami egy nagyon jó tulajdonsága is, hogy ő gondoskodó. Hála isten, most már nem kell rólam gondoskodni, a lelkem szerintem rendben van. Persze, beszélünk nagyon sokat"

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás